Forandringer i skjørtelengdene

Vi vet alle hvor raskt trendene skifter - det som er på moten den ene dagen, er ute den neste dagen. Dette gjelder også for hvor lange skjørtene skal være, og her har det vært dramatiske forandringer gjennom årenes løp.

Tidlig på 1900-tallet var det stramme korsetter og klokkeformede skjørt som var det store. Kvinnene gikk i lange kjoler og skjørt som rakk ned til gulvet. Det var nemlig ikke ansett som akseptabelt at kvinnene viste leggene sine, og de måtte derfor bruke lange, fotside kjoler og skjørt for å forsikre seg om at de var ordentlig tildekket.

I løpet av de glade 1920-årene ble det mer og mer vanlig at kvinnene kunne bruke kjoler som stoppet rett under kneet. Denne stilen er fortsatt populær i dag - også kjent som «Gatsby-stilen».

Skjørtelengdene har variert gjennom årene i takt med forandringene i motebildet. I 1965 skjedde det en viktig utvikling da Mary Quant oppfant miniskjørtet - noe som virkelig kom til å forandre kvinnemoten.

I takt med at kvinner ble mer selvstendige og sikre på seg selv, ble det også moderne å vise leggene - uansett om det var sol eller ikke. Og i takt med at skjørtelengdene ble kortere, økte etterspørselen etter mer effektive hårfjerningsmetoder.

En av de eldste formene for hårfjerning inkludererte bruk av pinsetter, kremer, steiner og barberblader laget av flint. En annen metode var å bruke valnøttolje og bandasjer.

Heldigvis har hårfjerningsmetodene utviklet seg i takt med moten, og det finnes en rekke ulike metoder som passer ulike kvinner - enten det er snakk om hårfjerningskrem, barbering eller voksing.

Kanskje har du veldig lyst til å gå med et helt spesielt miniskjørt eller en kort shorts, men vegrer deg fordi du ikke har tid til å gå til en salong for å få fjernet hårene på leggene?

Veet har løsningen, og kan tilby en rekke voksprodukter som du kan bruke hjemme. Veet Easy Wax gir deg det samme myke resultatet du får i en salong, men du kan gjøre det i ro og mak hjemme.

Hvis du ønsker å fjerne hår fra mer sensitive steder som bikinilinje og armhuler, kan du bruke Veet Wax Strips for optimale resultater.

Det er ingen grunn til å gjemme bort leggene lenger. Nå kan du stolt vise frem dine silkemyke ben!