Forberedelser til hårfjerning

Hvis du ønsker deg silkemyke legger, finnes det en rekke ulike teknikker du kan bruke. I denne guiden skal vi gi deg noen tips til forberedelser du bør gjøre for at hårfjerningen skal bli så enkel og vellykket som mulig. 

Barbering

Barbering er en av de vanligste metodene for hårfjerning. Barbering er raskt, enkelt og du får resultater på bare noen få minutter.

Først og fremst bør du vaske leggene dine grundig før du barberer deg for å minke sannsynligheten for en infeksjon hvis du kutter deg. I tillegg bør du også ta deg et varmt bad eller en dusj slik at huden lettere tar til seg fuktighet og hårene blir mykere.

Neste steg er å skrubbe kroppen ved hjelp av en svamp eller skrubbehanske slik at du kvitter deg med død hud. Deretter smører du leggene inn med barberskum for at huden skal holde seg fuktig og for å unngå kutt fra barberbladene.

På tross av hva mange tror skal man barbere i den retningen hårene vokser. Hvis man barberer mot retningen vil det irritere huden og du kan risikere å få inngrodde hår.  

Kremer

I det siste har hårfjerningskremer blitt en populær hårfjerningsmetode.

Før du smører på kremen, må du skrubbe huden for å få bort døde hudceller og for å vaske av andre kremer.

Det finnes et bredt utvalg av ulike typer hårfjerningskremer. Noen må du bruke i dusjen, andre kan du tørke bort med en fuktig klut.  Det er derfor viktig å lese instruksjonene før bruk.

Veet tilbyr et bredt utvalg av hårfjerningskremer, og er perfekt for deg som ønsker myke legger på en lettvint måte.

Hårfjerningskremene løser opp hårene helt nede ved roten - noe som gir langvarige resultater. 

Voksing

Uansett om du tar voksbehandling i en salong eller hjemme, er voksing den hårfjerningsmetoden som er mest smertefull. Men resultatene varer mye lengre enn ved bruk av hårfjerningskremer og ved barbering.

For at voksbehandlingen skal gi optimale resultater må hårene være minst 5 mm lange.

Hvis du ønsker å vokse selv hjemme, kan Veet tilby et bredt utvalg av vokstyper. I de seneste årene har varmvoks blitt veldig populært fordi det gir mer presisjon i påføringen, og fordi varmvoks også er mindre smertefullt. Husk å følge instruksjonene nøye!

Det kan være lurt å lese seg litt opp på forhånd om hvilke typer voks som passer til de ulike delene på kroppen.

Disse tipsene hjelper deg med å få mest mulig ut av hårfjerningen slik at du kan bevare de silkemyke leggene lengre!