Forberedelser til nyttårsaften

Uansett hvilken tidssone du befinner deg i er nyttårsaften en tid for å feire verden over. En vellykket nyttårsfeiring er en god start på det nye året. Enten du har ligget i dvalemodus foran peisen hele julen, eller hoppet fra fest til fest, er det verdt å bruke litt tid på å gjøre deg klar til nyttårsfesten. Du vil jo både se bra ut og føle deg bra på den store festkvelden. Det er tid for å vise frem huden som du har dekket til siden høsten! Her kommer noen nyttige tips til hårfjerning, slik at du kan vise frem dine glitrende, skinnende legger i den nye kjolen, og sette standarden for året som kommer. 

Se fantastisk ut...

Kjolen er klar, men hva med leggene dine? Hvis du har ligget i vinterdvale under en haug av tepper hele vinteren, er det kanskje en stund siden du ga leggene dine en skikkelig voksbehandling. Hvis det er tilfellet, vil du finne ut at du kommer langt med litt forberedelser i dagene i forkant av nyttårsaften. Sett derfor av litt tid til hårfjerning et par dager før den store kvelden. Dette vil minimere potensiell rødhet som kan oppstå i huden etter voksbehandlingen.

Start med å gi leggene dine en varm vask og en god skrubb. Dette vil vaske bort død hud, og dermed hjelpe voksen med å få et ordentlig godt grep rundt hårene. Det kan være lurt å gå for en voks som er beregnet for mer sensitiv hud ettersom det mest sannsynlig er en stund siden forrige behandling. Det kan jo være lurt med en myk overgang tilbake til voksbehandling. Bruk Veet Suprem'Essence Wax strips som inneholder essensielle oljer og duft av rose som gir ekstra fukt til din hud og etterlater den fløyelsmyk og velduftende - og vips så er du i gang med voksbehandling som en profesjonell igjen!

Etter voksingen er det viktig at du tilfører huden fuktighet. I de neste par dagene bør du påføre fuktighetskrem både morgen og kveld for å forsikre deg om at du får fantastiske og skinnende legger til den store festen.

…og føl deg fantastisk

De sies at skjønnhet kommer innenfra, men når det gjelder den store kvelden, nemlig nyttårsaften, er det uansett lurt å ta seg tid til å stelle og pynte seg slik at du får det meste ut av feiringen. Hvorfor ikke starte dagen med å unne deg noen ekstra timer med skjønnhetssøvn? I tillegg, sett av litt alenetid til å reflektere over det nye året som kommer: bare deg, tankene dine, og en deilig kopp med varm sjokolade. Etter noen timer for deg selv er du klar for å sette i gang forberedelsene til kvelden som kommer.

Tid for nyttårsforsetter

Med alle de komplimentene du vil få i løpet av nyttårsaften kommer du nok til å vurdere å inkludere denne hårfjerningsrutinen i nyttårsforsettene dine. Her er noen tips du kanskje vil ta med deg inn i det nye året:

  • Hvis du har en fest i vente, er det lurt å vokse noen dager i forkant for at rødheten skal gå bort i tide. 
  • La skrubbing bli en del av dusjrutinen din for å få enda bedre resultater fra voksingen og for å minke sjansen for inngrodde hår.
  • Små detaljer, som en pinsett i god kvalitet eller en flaske med talkum, kan utgjøre den store forskjellen når det kommer til å få de beste resultatene. Ta en titt på hårfjerningssortimentet ditt - er det noe du mangler?
  • Å holde huden fuktig er viktig. Hvorfor ikke opprettholde morgen- og kveldsrutinene og se hvilken forskjell det utgjør for huden.

Fremfor alt handler nyttårsaften om å sette tonen for året som kommer. Vi håper de skinnende leggene dine vil gjøre at du danser deg inn i det nye året med et smil om munnen.