Følger du samme rutiner om vinteren som om sommeren?

Nettene er blitt lange, klokkene er stilt tilbake, og sommerkjolene er pakket bort. Nå er det tid for gensere, lange ermer, varme tights og stillongs! Når vi pakker inn kroppen for vinteren kan det være fristende å sluntre unna skjønnhetsrutinene. Det er fordeler ved å gjøre det, men det har også noen ulemper. La oss ta en kikk på fordelene og ulempene ved å la vinterpelsen vokse!

 

                                       Bør jeg fortsette å vokse om vinteren?

NEI

Du kan spare penger på å ikke besøke salongen for å bli vokset.

JA

Voksing skrubber huden og stimulerer til fornying av hudceller som ellers kan føre til tørr hud.

NEI

Du ønsker deg en pause fra ubehaget.

JA

Du vil ikke bli fristet til å ty til barbering for å rydde opp, med fare for å reversere alle de gode resultatene voksing har gitt.

NEI

Håret kan hjelpe deg å holde deg varm!

JA

Du beholder den silkemyke huden du har strevd hele sommeren med å vedlikeholde.

 

 

JA

Du vil alltid være klar til å trekke i den lange svarte kjolen og pile av gårde til en spontan vinterfest!

Det er ingen grunn til å føle at du ikke burde vokse om vinteren, for det finnes noen enkle og raske løsninger som hjelper deg å både se flott ut og føle deg flott. I stedet for å oppsøke salongen, kan du oppnå kvalitetsresultater hjemme med Veet Voks Strips, og med Easy Waxvarmvokssystem. Ved å vokse regelmessig gjennom vinteren, sikrer du at hårene holdes tynne og myke frem til det er på tide å hente bena og underarmene frem fra glemselen igjen. Tørr hud er et utbredt vinterproblem som mange frenetisk prøver å beskytte seg mot ved hjelp av fuktighetskrem. Faktum er at bruk av fuktighetskrem ofte er nytteløst på død hud og blokkerte porer. Voksing hjelper til med å fornye døde hudceller og holder også huden din skrubbet, slik at når du påfører fuktighetskrem virker den der den trengs mest.
Voksing kan kjennes noe mer smertefullt om vinteren på grunn av kulden som setter seg i kroppen din, selv i hårsekkene. Fordi disse holder godt fast på hårene, kan det gjøre litt vondere når hårene trekkes ut. Den uhyre enkle måten å motvirke dette på, er å passe på å vaske eller bade hudområdet i varmt vann før hårfjerning. Det gjør at huden slapper av, og det åpner porene dine, som kan redusere smerten og ubehaget ved voksing betraktelig. Men du må huske at området som skal vokses må være helt tørt før du påfører voksen.

Så hold fast på hårfjerningsrutinene denne vinteren slik at du opplever fordelene hele året rundt, ikke minst til det spontane juleselskapet.