Hårfjerning bikinilinjen

Å bli sett med en utrimmet bikinilinje kan være ditt verste mareritt, men takket være Veet kan du alltid vise deg fra din beste side! Føl deg trygg og vel forberedt ved å velge et produkt fra Veets sortiment – om du vil ha raske resultater og du har dårlig tid, eller for en hårfjerning som holder bikiniområdet glatt i opptil fire uker.

  • For å raskt og smertefritt få en glatt bikinilinje, kan du prøve Veet Hårfjerningskrem. Den er spesielt utviklet for enkel hårfjerning og for å gi huden fukt. Vær nøye med å holde kremen vekk fra dine intime områder og aldri la den være på lenger enn rådet*.
  • Nyt en hårfri bikinilinje i opptil fire uker med Veet voks. Velg Veet bikini voksstrips for en klar-til-bruk løsning, eller varm voks for mer langvarige, profesjonelle resultater i ditt eget hjem.
  • Veet EasyWax Elektrisk Roll-On er spesielt utviklet for å gi deg resultater som fra en profesjonell salong hjemme hos deg selv. Velg refill utviklet for bikinilinjen og armhulene for disse spesifikke områdene.

Å fjerne hår fra bikinilinjen er enkelt med Veet, men da dette er et sensitivt område er det best å følge våre praktiske tips for å sikre at du får de beste resultater og unngår irritasjoner i huden.

Før bruk, test produktet på et lite område av huden din som du ønsker å behandle. Følg alle instruksjonene i pakningsvedlegget, og hvis det ikke oppstår en negativ reaksjon i løpet av 24 timer kan du fortsette å bruke det.

Du kan bruke Veet hårfjerningskremer rundt bikinilinjen, men vær forsiktig å ikke la kremen komme i kontakt med dine intime områder. Bruk av produktet for nær kjønnsorganene kan føre til uønskede bivirkninger.

* Virkningstiden for våre hårfjerningskremer varierer avhengig av produktvariant. Kremer for normal og tørr hud tar fra 3 til 6 minutter på å virke. Pass på å følge pakningsinstruksjonene nøye, og noter deg den nøyaktige virkningstiden.

 

Hvis du bruker voksstrips kan du gjøre voksingen enklere ved å klippe dem til ønsket størrelse for mer 
sensitive områder.

Inngrodde hår kan være spesielt plagsomme rundt bikinilinjen. Skrubb 
huden 24 timer før du bruker Veet og bruk bomullsundertøy og løse klær etterpå for å unngå inngrodde hår.

For å opprettholde vakker, glatt hud og unngå irritasjon, unngå 
parfymerte produkter (som fuktighetskremer), bading, soling eller solarium i minst 24 timer etter hårfjerning.

 

Hold oss oppdatert om hvordan du oppnådde dine beste resultater!