Hårfjerning i ansiktet

En jentes beste hemmelighet - ansiktshårfjerning på et blunk! Møt verden med fornyet selvtillit sammen med Veet, som gir deg følbar glatthet som en del av din vanlige skjønnhetsrutine. Veets sortiment av hårfjerningsprodukter for ansiktet er ideelt for små og delikate områder som øyenbryn, overleppe, kinn og hake.

  • Hvis du leter etter en rask og smertefri måte å fjerne ansiktshår på, er Veet Facial Hårfjerningskrem Kit perfekt. Å arbeide nær hårroten gir deg glatt hud i opptil en uke, noe som samtidig sikrer den sarte huden i ansiktet ditt fukt.
  • Oppnå flotte og varige resultater ved bruk av Veet Precision Wax & Care - spesielt utviklet for å fjerne uønsket ansiktshår, uansett hudtype. Den lette-å-bruke tuben lar deg anvende en presis mengde voks akkurat der du trenger det.
  • Veet voksstrips for ansiktet ditt er enkle å bruke, og stripsens spesielle Easy Grip betyr at du kan få opptil fire ukers glatthet i ett enkelt drag. De fungerer like godt på kort hår - og med regelmessig bruk vil du få færre, finere og mykere hår når de vokser tilbake.

Det å fjerne hår fra ansiktet ditt er enkelt med Veet, men da dette er et følsomt område er det best å følge våre praktiske tips for å sikre at huden din holder seg vakkert glatt og myk.

Før bruk, test på et lite område av huden din som du ønsker å behandle. Følg alle instruksjonene i pakningsvedlegget, og hvis det ikke oppstår en negativ reaksjon i løpet av 24 timer kan du fortsette å bruke produktet.

Sørg for at ansiktet ditt er rent og tørt før du bruker Veet for å få de beste resultatene.

For å opprettholde vakker, glatt hud og unngå irritasjon, ikke bruk parfymerte produkter (som fuktighetskremer), bading, soling eller solarium i minst 24 timer etter hårfjerning.

Har du noen tips for å oppnå best resultat? La oss få vite det nedenfor!