Hårfjerning i armhuler

Se flott ut i ermeløse antrekk! Med Veet trenger du ikke være bekymret for hårstubber under armene. Velg det hårfjerningsproduktet som paseer deg best!

  • Hårfjerning med Veet Hair Removal Cream er en rask og smertefri måte å oppnå glatte, silkemyke armhuler. Kremen er spesilet utviklet for å gjøre det enkelt å fjerne hår og holde huden fuktig. Virketiden er bare tre minutter*.
  • Resultatet kan vare i opptil fire uker med Veet voks. Velg Veet wax strips klare til bruk for rask og effektiv hårfjerning, eller varm voks for et mer langvarig, profesjonelt resultat.
  • Det finnes to ulike refills for Veet EasyWax Elektrisk Roll-On. Velg varianten som er utvilket for bikinilinjen og armhulene for å oppnå best mulig resultat i disse områdene.

 Bruk produktveilederen, Finn min Veet, for å se de ulike metodene for glatte og hårløse armhuler.

Her er flere tips for å oppnå det perfekte resultatet:

Før du bruker hårfjerningsprodukter burde du teste huden din ved å bruke og fjerne produktet på en liten del av det området du ønsker å behandle. Følg alltid instruksjoner som følger med. Hvis du ikke reagerer etter 24 timer, kan du fortsette å bruke produktet som normalt.

  • Virketiden til de ulike hårfjerningskremene varierer avhengig av produkt. Krem for normal og tørr hud skal virke i 3 til 6 minutter. Pass på å følge instruksjonene i pakningsvedlegget nøye, og husk å sjekke virketiden til produktet du har valgt.
  • Hvis du bruker Wax Strips, kan du selv klippe til stripsen slik at du kommer til de små, utilgjengelige områdene på en enkel måte.
  • Håret vokser i to retninger under armene, så husk at du må bruke produktet i to omganger. Én for hver retning.
  • Ingen ønsker inngrodde hår! Skrubb huden 24 timer i forveien, og bruk løstsittende klær i etterkant av hårfjerning for å unngå problemet.
  • For å opprettholde vakre armhuler og unngå irritasjon, burde du ikke benytte parfymerte produkter under armene, bade eller sole deg i minst 24 timer etter hårfjerning.

Del hvordan du oppnår vakre, glatte armhuler med oss nedenfor!