Hårfjerning i en fei

Hårfjerning i en fei

Vi har vel alle vært der: klokken er kvart over seks, og du gjør deg klar for en date klokken syv. Du ser ned på de små hårene som har vokst ut på leggene dine, og innser at du kan ikke gå ut av døren sånn! Men du begynner å få dårlig tid. Du er nødt til å kvitte deg med de hårene - og det litt brennkvikt. Heldigvis finnes det diverse måter å fjerne disse plagsomme hårene på – som for eksempel barbering, voksing eller kremer. Hvilken metode du velger vil nok avhenge av budsjettet ditt, smerteterskelen din, og hvor mye (eller lite!) tid du har. La oss ta en nærmere titt på de mest populære metodene – og kanskje lærer du noen nye triks.

Barbering

Barbering er den raskeste metoden for hårfjerning. Ved barbering fjernes hårene ved at barberbladet kutter av hårene rett over hudoverflaten. Selv om barbering er kjapt og enkelt, kan man risikere å få smertefulle inngrodde hår og kutt. Hvis du er av den typen som ofte er ute i siste liten og har dårlig tid – og derfor ofte tyr til barbering – kan det være en idé å vurdere noen av de andre metodene da de kan være like så raske!

Voksing

Voksing er en form for semi-permanent hårfjerning som drar ut hårene helt nede fra røttene. Å dra til en skjønnhetssalong for voksbehandling er enkelt og praktisk, men det kan være dyrt og nokså tidkrevende. Alternativet er å vokse hjemme – noe du vil spare både tid og penger på. Dette er også et godt alternativ for de som ikke er helt komfortable med at en fremmed skal komme såpass nært som de i skjønnhetssalongen gjør under voksbehandlingen. Veet tilbyr et bredt utvalg av voksstrips som er enkle i bruk, i tillegg til varmvokser som enkelt kan brukes hjemme. Vår EasyWax™ Electrical Roll-On Kit vil gi deg fantastiske resultater - akkurat når du trenger dem. Du trenger ikke være avhengig av å få bestilt en time hos skjønnhetssalongen.

Hårfjerningskremer

For de som er bekymret for smerte og ubehag, vil hårfjerningskremer være en veldig god løsning. Denne metoden er helt smertefri. Du trenger bare å la kremen virke i noen få minutter og så glir hårene lett av når du skyller bort kremen. Veet-kremene løser opp hårene ved røttene slik at hårene brekker, og du holder deg stubbfri i opptil fire dager. Veet har et bredt utvalg av kremer som fyller ethvert av dine behov. Du kan bruke en av våre lindrende kremer spesielt laget for sensitiv hud, eller hvis du virkelig har det travelt vil våre spray-on kremer spare deg for mye tid.

Uansett situasjon - om det er den perfekte anledningen til å ha på seg den ermeløse kjolen, eller en rask dukkert i havet – så finnes det en hårfjerningsløsning for deg. Noen metoder er raske, men kan gi irritasjon i huden. Andre er mer tidkrevende, men gir mer langvarige resultater. Ulike tilnærminger passer til ulike personer, men uansett hvilken metode du velger har Veet verktøyene for å gi deg perfekt, glatt og silkemyk hud.