Hårfjerning legger

Møt verden med stil og eleganse. Enten du trenger en rask og effektiv metode for hårfjerning på travle dager, eller et mer langvarig resultat, så har Veet løsningen for deg. Velg fra vårt sortiment av voks og kremer og få vakre ben som vil vekke oppmerksomhet hvor enn du går!

  • Nyt silkemyk, glatt hud i opptil fire uker med Veet Wax Strips. De er effektive på hår som er 1,5 mm eller lenger. Du trenger altså ikke å vente til håret har vokst helt ut igjen før du vokser på nytt.
  • For profesjonelle resultater burde du prøve Veet EasyWax Elektrisk Roll-On. Produktet er enkelt å bruke, og gir deg de samme resultatene som du oppnår i en salong. Du kan også velge en varm voks, tilsatt deilige dufter for maks komfort og velvære.
  • Hvis du er ute etter en rask og smertefri måte å fjerne hår på, så er Veet Creams perfekt for deg. De er beriket med fuktighetsgivende ingredienser og fjerner hår på bare tre minutter. I tillegg kan resultatet vare opptil dobbelt så lenge som ved barbering!

Bruk produktveilederen, Finn min Veet, for å se de ulike metodene du kan ta i bruk for å oppnå vakre, glatte legger.

Her er flere tips for å oppnå det perfekte resultatet:

Før du bruker hårfjerningsprodukter burde du teste huden din ved å bruke og fjerne produktet på en liten del av det området du ønsker å behandle. Følg alltid instruksjoner som følger med. Hvis du ikke reagerer etter 24 timer, kan du fortsette å bruke produktet som normalt.

Ingen ønsker inngrodde hår! Skrubb huden 24 timer i forveien av hårfjerning og bruk løstsittende klær i etterkant for å unngå problemet.

  • Virketiden til de ulike hårfjerningskremene varierer avhengig av produkt. Krem for normal og tørr hud skal virke i 3 til 6 minutter. Pass på å følge instruksjonene i pakningsvedlegget nøye, og husk å sjekke virketiden til produktet du har valgt.
  • For å opprettholde vakre ben og unngå irritasjon, burde du ikke benytte parfymerte produkter, bade eller sole deg i minst 24 timer etter hårfjerning.

Del hvordan du oppnår vakre, glatte legger med oss nedenfor!