Hårfjerningskremer – en hårfjerningsmetode du kan bruke hjemme

Vi kunne vel alle tenkt oss å bruke månedslønnen på dagsturer til spa og bli kongelig skjemt bort fra topp til tå. Men la oss innse det – som de moderne og økonomiske kvinner vi er, innser vi at dette ikke vil være en veldig fornuftig løsning i det lange løp.

Et enkelt hjemmeprodukt for hårfjerning, som for eksempel hårfjerningskremer, være et godt alternativ til dyrere løsninger. Først og fremst vil prisforskjellen fra behandling på spa og i salonger være stor. For det andre er det mer komfortabelt å være i ditt eget hjem, og du trenger heller ikke å bestille time på forhånd. Til sist, noen av hårfjerningskremene virker allerede etter kun fem minutter. Dette er dermed perfekt hvis du vil fiffe deg opp i siste liten på vei til jobb, eller hvis du skal ut for en romantisk kveld. La oss ta en titt på de ulike alternativene av hårfjerningskremer, og få i tillegg med deg noen tips som gjør at du kan få blanke, myke legger - som de proffe!

Hva er hårfjerningskremer?

Hårfjerningskremer virker ved at de løser opp hårene rett under hudoverflaten, og hårene kan dermed lett vaskes eller skylles bort. Dette er smertefritt, og gir gode resultater som er mer langvarige enn ved barbering.

Legger

For å begynne med det grunnleggende: Myke legger er for mange et must når man skal forlate huset, men man har ikke alltid tid til å vokse – og i hvert fall ikke tid til å ta en tur til salongen. Hårfjerningskremer er et veldig godt alternativ når du er på farten, og kan i tillegg gi resultater som varer i opptil fire dager. Noen av kremene kan til og med brukes i dusjen. Du trenger bare å påføre kremen, vente den angitte tiden, og så skylle det bort. Myke legger på lik tid som det tar for at balsamen i håret skal virke? Det blir ikke mer effektivt enn det!

Armhuler

Armhuler kan være et vanskelig område. Du vil gjerne ha et glatt og ordentlig resultat når du skal fjerne hår i dette området. Men ikke vær redd! Veets Bodycurv Applicator er spesielt laget for å gli over kroppens former og konturer med presisjon. Dette er et veldig godt alternativ hvis du ønsker å få gode resultater i de områdene som er vanskelige å komme til på.

Bikini

Du lurer kanskje på om hårfjerningskremer kan brukes på mer sensitive områder? For eksempel i bikinilinjen, som ofte har lettere for å bli irritert enn huden ellers på kroppen. De gode nyhetene er at det kan de! Men husk å teste kremen på et mindre sensitivt område (som for eksempel leggene) før du går løs på bikinilinjen. Sørg også for å unngå kontakt med intime områder, da kontakt med genitale områder kan forårsake reaksjoner.

Ansikt

Uønsket ansiktshår er nokså vanlig, men det kan likevel føles pinlig for mange kvinner. Hvis du ser etter en fullstendig smertefri løsning, har Veet et spesialdesignet hårfjerningssett som vil passe. Dette settet er perfekt for fjerning av plagsomme hår fra haken, oversiden av leppene, og kinnene. Ansiktshuden er ofte mer sensitivt enn andre områder. Derfor har Veet også inkludert en skånsom Finish Cream for blankt og glatt resultat som gjør at du smiler når du går ut døren hjemme!

Hårfjerningskremer er et veldig godt hjemmealternativ hvis du er ute etter en rask, smertefri og billigere hårfjerningsmetode! Så hvorfor ikke bli en hårfjerningsekspert i ditt eget hjem? Så kan du heller spare din neste spa-tur til når du trenger litt ekstra pleie? Kanskje du til og med sparer nok penger til en komplett kroppsmassasje?