Hva har du i toalettvesken din?

En god toalettveske er et uvurderlig tilskudd til badet ditt, sminkebordet, eller håndvesken din. Det finnes utallige skjønnhetsprodukter der ute, og vi vil derfor gi deg noen tips om hvilke produkter som er helt nødvendige å ha i sminkevesken din. 

Form og funksjon

Hvordan vet du hva slags type toalettveske du skal velge? Ønsker du at den skal være stor og romslig, eller vil du ha en som er lett og liten og som du kan ta med deg på reise? Det er mange hensyn å ta. Først og fremst er det viktig å velge en veske som er lett å rengjøre, ettersom sminke og kremer ofte vil etterlate seg flekker. Vesker laget av materiale som for eksempel voks er lette å rengjøre, og er i tillegg vannresistente. En sminkeveske med separate avdelinger er også hendig i og med at det blir lettere for deg å holde orden i vesken. Det er også lurt å velge en veske med et robust håndtak og som er enkel å bære - du vet aldri når du må kjappe deg ut av døren med toalettvesken på slep. Til slutt kan en veske med speil være veldig nyttig når du er på farten.

Sminke

Å ha en separat avdeling i vesken for sminke kan være veldig nyttig. Her kan du oppbevare de viktigste produktene som foundation, pudder, leppepomade og maskara. Renseservietter kan også være lurt å ha hvis du vil rense ansiktet før du legger deg om kvelden.

Negler, negler, negler!

Enten du har et stort utvalg av fargerike kunstige negler, eller rett og slett liker å holde neglene dine trimmet og velstelt, finnes det en rekke hjelpemidler som kan være greit å ha tilgjengelige. En enkel negleklipper, en fil og en buffer er et fint sted å starte. Det er også lurt å ha et par av dine favorittfarger og overlakker lett tilgjengelige for litt oppfriskning av neglene. For et komplett sett, bør du også ha neglelakkfjerner og bomullsdotter. Uansett, husk å holde produkter som inneholder sterke kjemikalier adskilt fra sminke og produkter du bruker i ansiktet. 

Hårnødvendigheter

Hvis du vil ha toalettvesken klar for å kunne dra på spontane turer, er det en god idé å alltid ha noen hårfjerningsprodukter liggende. Kaldvoksstrips kan være et godt tilskudd til reisevesken, ettersom de ikke inneholder flytende væske (perfekt for håndbagasjen).  De er små og enkle å pakke ned, og er relativt lette sammenlignet med andre sminkeprodukter. Veet Wax strips kan til og med brukes på bikinilinjen, slik at du er klar til å dra på stranden bare noen minutter etter at du har sjekket inn på hotellet ditt. Veet Wax strips inneholder også våtservietter som du kan bruke til å fjerne all overflødig voks. Sleng også med en pinsett i reisevesken slik at du kan nappe øyenbrynene og enkelthår. Så er du klar til å dra avgårde!

Børst støv av børstene

Det er viktig å ha godt sett med børster til sminkesamlingen din. Og det er viktig å huske på hygiene! Beskytt derfor børstene dine fra sminkerester som kan samle seg opp i toalettvesken din. Sjekk børstene regelmessig for oppsamling av sminkerester. Det kan være lurt å skifte ut børstene nokså ofte, i tillegg til å vaske de regelmessig ved å bruke en mild sjampo og lunkent vann. Det kan være lurt å innføre den samme rengjøringsrutinen for hårbørsten din. På den måten forsikrer du deg om at bakteriene holder seg unna.

Litt ekstra for huden din

Det er viktig å ta vare på huden og holde den sunn og frisk. Sminke kan tette til porene, og overdreven vasking av ansiktet kan ødelegge viktige oljer og mineraler i huden. En god fuktighetskrem er bra for å rehydrere huden etter at du har fjernet sminke. Kremen kan også dempe rødhet som ofte oppstår etter voksing.

Da skal du ha det mest nødvendige i toalettvesken din. Men selvfølgelig har alle sine egne preferanser og produkter de bare må ha når det kommer til skjønnhet. Er det noe som mangler fra toalettvesken din? Er det noe du kan tilføye listen ovenfor?