Hvilke ulike typer bikinivoksing finnes?

Hvilke ulike typer bikinivoksing finnes?

Sommeren er alltid rett rundt hjørnet - i hvert fall i manges dagdrømmer. Hvilken badedrakt eller bikini skal du ha på deg, og hvilken type bikinivoksing skal du gå for i år? Dette er fullstendig avhengig av personlig smak, og ulike stiler passer til ulike mennesker – enten det er snakk om badetøy eller bikinivoksing. Veet har satt sammen en nyttig guide for å hjelpe deg med å velge hvilken type bikinivoksing som passer deg og dine behov best. Kanskje blir du inspirert til å prøve noe nytt? 

Bikini

Standard bikinivoksing er rett og slett en enkel «opprydding» som fjerner de hårene som er synlige når man har på seg bikini – fra øvre del av lårene og rett utenfor der hvor bikinien går på sidene og videre opp til rett over bukselinningen. 

Utvidet bikini

Denne typen fjerner alt av hår som man tar ved standard bikinivoksing, men går lenger inn på sidene (ved bena), og øverst på toppen. Man former en slags trekant, og dette er et godt alternativ for de som vil beholde hår der nede, men som ønsker at det skal se enda litt mer velstelt og ryddig ut. 

Fransk voksing

Ved denne typen voksing tas alt håret som er i front -  inkludert i de mer intime områdene. Det er vanlig å etterlate kun en liten «flystripe» med hår. Man vokser ikke områdene lenger bak, så dette er en perfekt metode for de som ønsker å kun fjerne hårene foran. 

Brasiliansk voksing

Dette ligner veldig på fransk voksing ved at hårene foran fjernes og ved at man etterlater en liten stripe eller trekant igjen, men ved brasiliansk voksing fjernes også hårene bak. Dette er den perfekte stil for de som bruker stringbikini fordi det vil ikke være noe synlig hår hverken foran eller bak. 

Hollywood

Dette er så langt du kan gå med bikinivoksing, og dette er stilen å gå for hvis du ikke ønsker å ha noe hår der nede i det hele tatt. Man fjerner alt hår fullstendig - både foran og bak. 

Bikinivoksing hjemme

Mens stiler som brasiliansk voksing og Hollywood-voksing bør overlates til profesjonelle i og med at man har å gjøre med veldig sensitive og ømfintlige områder, kan de mindre «ekstreme» stilene oppnås med gode resultater hjemme. Veets bikinivoksstrips er veldig godt egnet til bruk for nettopp det formålet. Etter å ha varmet opp voksen i hendene dine, legger du stripsen på det ønskede området, før du så enkelt drar den av igjen – og hårene vil automatisk følge med. Stripsene kan klippes og tilpasses de ulike områdene slik at du får et perfekt resultat for bikinilinjen din.

For mer solid hårfjerning er the EasyWax™ Roll On System et verktøy som både varmer opp og påfører voksen for deg, og det følger også med en applikator spesielt laget for bikinilinjen. Den varme voksen gjør det hele både enklere og mer komfortabelt. Du kan presist påføre voksen på nøyaktig de områdene du ønsker å få fjernet hår. Deretter bruker du de medfølgende tøystripsene for å fjerne voksen og hårene, og vips, så er du sommerklar (uansett hvor langt unna sommeren egentlig er)!