I dusjen

Det kan være vanskelig å finne tid til egenpleie i en hektisk hverdag. Vi vil alle ha silkemyke legger, men hva er egentlig den beste hårfjerningsrutinen for en travel kvinne på farten?

Barber i dusjen - integrer hårfjerningsrutinen med den daglige dusjen.

Når du står i dusjen og vasker håret tar kroppen til seg fuktighet fra den varme dusjen, og dette gjør at hårene blir mykere.

Skrubb huden med en svamp, børste eller hanske for å bli kvitt døde hudceller, og for å gjøre det lettere å barbere etterpå.

Mens balsamen trekker inn kan du smøre leggene dine inn med en fuktighetsgivende barberkrem eller barberskum. Når du skal barbere leggene er det viktig at du bruker en barberhøvel av god kvalitet for å få best resultat.

Tips: Smør deg inn med fuktighetskrem så fort du kommer ut av dusjen, og la den trekke inn i huden mens du tørker og ordner håret ditt. 

Hårfjerningskremer  Veet Hårfjerningskrem er perfekt for deg hvis du hele tiden føler at du ligger bak skjemaet. Denne hårfjerningskremen er laget for å passe inn i din travle hverdag. Du sparer tid og får fantastiske resultater. 

La kremen være på huden i 3 minutter, ta tiden nøyaktig, og så bruker du forsiktig den øverste delen av spatelen for å teste et lite område. Hvis håret fjernes lett, kan du fjerne resten av kremen med spatelen. Hvis det er nødvendig, kan du la kremen være på litt lenger. Skyll deretter huden grundig med vann.

Hårfjerningskremer gir deg resultater som varer lengre enn ved barbering fordi kremen løser opp hårene helt nede ved roten.

Så, hvis du har en travel hverdag er dette den perfekte hårfjerningsløsningen å innarbeide i rutinen din.

Vi vet alle hvor vanskelig det er å finne tid til oss selv. Men hvis du gjør hårfjerningsrutinen til en del av den daglige dusjen, får du raske resultater - uten noe søl etterpå!

Perfekt for de som vil vise frem sine silkemyke legger uten å måtte gjøre de store endringene i hverdagsrutinen sin.