Klar for sommer!

Klar for sommer!

Hvis du er en av dem som foretrekker å gå med minst mulig klær på stranden – om ikke helt naken - er det kanskje viktig for deg å ta deg godt ut. Men når sommeren nærmer seg kan det være vanskelig å vite akkurat hva du skal gjøre for å forberede deg til denne sesongen med sol, sand og badetøy.

Legger

Veldig få av dere vil nok gå for de gammeldagse, heldekkende badedraktene. De fleste velger heller mer moderne badetøy hvor leggene synes. Det kan imidlertid være vanskelig å vite hvordan man skal holde leggene sine frie for hår på en tid av året der mange ønsker å være ute mesteparten av tiden - hver eneste dag. På sommerstid kan det derfor være en idé å gi avkall på barberhøvelen til fordel for de andre hårfjerningsmetodene. Barbering har rykte på seg for å være den raskeste og letteste metoden for daglig hårfjerning, men på sommeren kan det være lurt å heller bruke hårfjerningskrem. Denne typen kremer brekker proteinene i hårene - rett under hudoverflaten. Fordelen dette har over barbering er at man ikke kutter hårene rett av og dermed etterlater man ikke harde og grove tupper på hårene. I stedet løser kremen effektivt opp hårene, og hårene som vokser ut igjen senere blir mykere, og mindre synlige enn ved barbering. Hårfjerningskremer er veldig raske og enkle i bruk, og det kan til og med gjøres i dusjen, akkurat som ved barbering.

Armhuler og bikini

Det finnes mange ulike badedrakter å få kjøpt – i et mangfold av stiler, modeller og passformer. Det er derfor verdt å ta dette i betraktning når du skal bestemme deg for hvor mye hår du skal fjerne. Du vil vel nødig trimme bikinilinjen for å passe en spesiell bikiniunderdel, for så å ta på deg annen og oppdage at hårene kommer til syne!

Hårfjerningskremer er et altså et godt alternativ til hårfjerning på sommeren, men den beste oppskriften på en hårfri sommer vil være å gå for en voks. Dette kan innebære at du må la hårene vokse ut først, og aller helst skal de være 5 mm for at voksingen skal virke best (det kan også gå med 2 mm), men til gjengjeld kan resultatene av voksingen vare opptil fire uker. Dette gjør at du kan ta ferie uten å måtte bekymre deg for uønsket hårvekst.

Heldigvis trenger du ikke å måtte betale for en dyr behandling på en hudpleiesalong for å oppnå disse resultatene. Du kan nemlig få fantastiske resultater med voksing hjemme! Veets Wax Strips til bikinilinjen og under armene er spesielt laget for armhuler og bikinilinje, så uansett hvor mye hår du vil kvitte deg med, kan du enkelt gjøre det hjemme ved hjelp av disse kaldvoksstripsene! Voksen er laget med mandelolje og vitamin E for å fuktiggjøre og for å minimere ubehag og etterlate huden din like myk som den er glatt. Perfekt for sensitive områder som underarmer og bikinilinjer!