Myter

MYTE: Barbering er den mest effektive metoden for hårfjerning.

Ved barbering vil hårene være tilbake etter en eller to dager, men med Veet kan du ha glatt og hårløs hud i opptil 4 uker uten stubbene du opplever etter barbering.

MYTE: Hårfjerningskremer kan ikke brukes i bikinilinjen.

Du kan bruke Veet hårfjerningskrem i bikinilinjen, men sørg for å unngå kontakt med intime områder. Kontakt med genitale områder kan forårsake reaksjoner.

MYTE: Du burde skrubbe huden samme dag som du skal fjerne hår.

Skrubb huden 24 timer før du bruker hårfjerningsprodukter fra Veet, for best resultat. Da holder huden seg glatt og smidig lenger.

MYTE: Jo oftere du fjerner kroppshår, dess kraftigere blir det når det vokser ut.

Regelmessig voksing gjør faktisk at hårene som vokser ut blir finere og tynnere over tid, og våre hårfjerningsprodukter vil ikke føre til kraftigere utvekst. Med Veet kan du nyte glatt og smidig hud med vissheten om at du ikke vil få kraftigere hårvekst.

MYTE: Bør man bruke hårfjerningsprodukter som inneholder alkohol?

For å unngå irritert hud bør man under og etter hårfjerning ikke bruke produkter som inneholder alkohol.

MYTE: Varm dusj er bra for huden.

Dusjer du lenge i varmt vann kan dette tørke ut huden din. Prøv å dusje kortere, med lunkent eller kaldt vann for å være snill mot huden så vel som miljøet!

MYTE: Hvis det er overskyet trenger man ikke å bruke solfaktor.

Ultrafiolette stråler kan føre til at huden eldes fortere, så man bør alltid bruke beskyttelse i form av solkrem. Gjør det til en daglig rutine!

MYTE: Det er vanskelig å forbli hårløs.

Å holde huden hårløs og glatt er lettere enn du tror. Med Veet kan den myke og glatte huden vare opptil fire uker eller mer. Ved å bruke voks fra Veet vil du få mindre, finere og mykere hårvekst. Vi er her for å hjelpe deg med å velge det beste hårfjerningsproduktet for din hud og livsstil. Prøv vår veileder Finn min Veet for å finne riktig produkt for deg.

MYTE: Varm voks kan ikke vaskes bort med vann.

Veet Oriental Hot Wax kan lett fjernes med bare vann. De øvrige voksproduktene fra Veet kan fjernes med Perfect Finish Wipe. Produktet gir dessuten en myk og glødende hud.

MYTE: Alle kan bruke voks.

Eldre og folk med diabetes burde ikke bruke voks. Gravide kan bruke voksprodukter, men kan risikere å få blåmerker. Vi anbefaler derfor hårfjerningskremer for eldre, diabetikere og gravide. Les anbefalingene som følger med i pakken for mer informasjon.

MYTE: Hårfjerningskremer og barberhøvler gir samme resultat.

Du får et mykere og glattere resultat ved bruk av Veet hårfjerningskrem. Håret fjernes fra rett under hudens overflate og vokser dermed ut med en rund tupp som gjør at det føles mykere. Barberhøvler derimot, kutter hårene på overflaten av huden og etterlater skarpe hårstubber.

MYTE: Det tar like lang tid for håret å gro ut igjen ved bruk av krem eller barberhøvel.

Veet hårfjerningskrem kommer dypere ned i røttene, og resultatet varer opptil dobbelt så lenge som ved barbering. Du oppnår altså et mykere og glattere resultat som også varer lenger ved å bruke hårfjerningskrem.

MYTE: Man må kaste stoffstripsene som følger med Veet Oreintal Wax og Easy Wax når man har brukt de.

Overhodet ikke! Stripsene kan vaskes i vann, og brukes om igjen så fort de er tørre.

MYTE: Man burde vente minst en måned før man vokser igjen.

Veet Wax Strips er laget for å fjerne hår som er så korte som 1,5 mm. Det er som et sandkorn å regne, så du trenger ikke å vente til håret har vokst ut igjen. Du kan enkelt beholde det glatte resultatet og ikke være engstelig for hårveksten når den kommer tilbake.