Natt og dag: en plan for begge

Natt og dag: en plan for begge

Alle er forskjellige når det kommer til de daglige skjønnhetsritualene. Noen av oss er oppe og synger i dusjen allerede fem minutter etter at vekkerklokken har ringt, mens andre velger å heller drømme bort morgenen - for å få litt ekstra skjønnhetssøvn, selvfølgelig! På samme måte foretrekker noen nattugler å sitte oppe og bruke god tid på egenpleie, mens andre er fornøyde med en rask runde med renseservietten i ansiktet før de går rett til sengs. Enten du er en morgenfugl eller en nattugle, har vi tips til den hårfjerningen som passer dine skjønnhetsrutiner, og som gir deg de mykeste resultatene.

Tornerose

Vi har alle vært der: vi trykker på slumreknappen på vekkerklokken for å få ti minutter ekstra med søvn på morgenen. Men dette fører ofte til at man får dårlig tid og plutselig må «rushe» ut av døren. Hvis du er en av dem som ofte ender opp med lite tid om morgenen, ser du kanskje etter en hårfjerningsløsning som ikke krever så mye tid, men som samtidig gir gode resultater. Da kan vi anbefale deg en hårfjerningskrem som kan brukes i dusjen. Du har kanskje vurdert barbering fordi det er enkelt og greit, men hvis man forhaster seg kan du fort ende opp med uønskede kutt eller sår.

Du bør heller prøve en hårfjerningskrem! Veets hårfjerningskremer gir deg myke resultater allerede etter tre til seks minutter. Kremen skylles raskt bort med vannet i dusjen, og du unngår dermed søl og slipper i tillegg å bruke masse tid på å rydde opp etter deg. Tiden du får til overs kan du bruke på å få i deg en brødskive før du går ut døren.

Morgenfulgen

For de av dere som liker å ha god tid på morgenen - enten det er for å finne det perfekte antrekket, lage bananpannekaker, eller lese morgenavisen - kan det være aktuelt med en hårfjerningsmetode som tar litt lengre tid. Kanskje du kan prøve en varmvoksløsning som Veet Easy Wax. Denne voksen gir deg salongresultater hjemme hos deg selv.

Voksen trenger rundt 20 minutter på å varmes opp, og i mellomtiden kan du lese deg opp på de viktigste nyhetene og nyte en kopp kaffe. Men vi anbefaler ikke at du slipper apparatet ut av syne. Når voksen er klar, påfører du den i samme retning som hårene vokser. Du må øyeblikkelig plassere stripsen over vokslaget og sørge for at minst 1 cm i enden er voksfri. Gni stripsen flere ganger over voksen i hårets vekstretning. For hvert tak du drar av voksen, vil du kunne se vakker og myk hud komme til syne. Nå kan du begynne å se for deg hvilket skjørt som best vil vise frem resultatene!

Nattuglen

Noen liker å være lenge oppe og se filmer, lese bøker, lage nattmat osv. Hvorfor ikke også bruke disse nattetimene på en salonglignende opplevelse hjemme? Sett på noe rolig musikk, tenn lys, og prøv IPL-behandling. IPL (intensivt pulserende lys) virker ved at man sender et bredt spekter av lys mot pigmentet i håret slik at det løsner fra roten. Allerede etter ti behandlinger vil du se tydelig reduksjon i hårveksten - uten at du har måttet dra til salongen én eneste gang.

Forbered deg til behandlingen ved å barbere områdene med uønskede hår, før du finner deg en komfortabel stilling og tar i bruk apparatet. Med Veet Infini’Silk Pro får du også fjernet hårene i de mer delikate og ømfintlige områdene som bikinilinjen og ansiktet. Husk å lese instruksjonene på pakken nøye før bruk. Når du omsider legger deg i sengen, vet du at du har tilbragt kvelden på en god måte!

Tidlig til sengs!

De sene kveldene er ikke for alle. Men det betyr ikke at du ikke kan få myk hud! Kaldvoksstrips kan gi deg myke resultater i opptil 28 dager, og krever ikke like mye tid til forberedelser som varmvoks. Du trenger bare å varme stripsene mellom hendene dine, deretter klappe dem forsiktig på huden i samme retning som hårene vokser i, og så dra de av igjen. Hårene rives av fra røttene. Etter behandlingen går du raskt over med en Veet Perfect Finish Wipe*, og du er klar for å telle sauer. Eventuell rødhet som oppstår vil forsvinne over natten. La kroppen din gjøre jobben, mens du er opptatt med å sove!

Våre søvnrutiner er viktige, og du trenger ikke å forandre dem for å oppnå myke resultater!

*Inkludert i noen av produktene. Sjekk pakken for å se om produktet ditt har dette inkludert.