Nyt livet utendørs i sommer

Nyt livet utendørs i sommer

Lange, solrike dager og varme netter: det er ikke uten grunn at sommeren er mange menneskers favorittid på året. Naturen er i full blomst og vi kan tilbringe mer kvalitetstid utendørs. Men selv om mange av oss nyter den varme temperaturen i sommermånedene, kan sommeren komme med sine skjønnhetsutfordringer - alt fra hårfjerning til soling. Det er viktig å være fornuftig når det kommer til å utsette huden sin for sol, men det betyr ikke at man må sitte helt bortgjemt i skyggen hele tiden. Her er noen gode tips for å forberede huden din for sommermånedene, og for å opprettholde sunn og glødende hud.

Elsk din glatte legger

Hva er en av de første tingene som skjer når sommeren inntreffer? Skjørtene blir kortere, selvfølgelig! Det er veldig fint å kunne ta frem sommergarderoben igjen, men for mange mennesker kan tørr hud gjøre at det ikke er like fristende. Heldigvis finnes det gode råd for hva du kan gjøre for at leggene dine ikke skal lide sjokket av å plutselig bli eksponert for sol. Det er spesielt viktig å fuktiggjøre huden, og særlig etter bading. Det kan også være lurt å kutte ned på varme, lange dusjer som dehydrerer huden din. Husk også på at barbering ikke alltid er passende for tørr hud, ettersom det skarpe barberbladet skraper bort hudens naturlige oljer som skal hjelpe til med å forhindre tørrhet. Det kan derfor være aktuelt prøve andre alternativer for hårfjerning, som for eksempel voksing, som krever mindre hyppig kontakt med hud. Til slutt: Hvis man ønsker de aller beste resultatene vil det være lurt å holde seg til disse nevnte rådene gjennom hele året, og ikke bare i sommermånedene. Gjennom å innarbeide denne praksisen vil leggene dine vil være klare for en hvilken som helst motetrend sommeren bringer.

Gjøre seg bikiniklar

Det er ikke bare leggene dine som blir eksponert. Hvis du skal på stranden denne sommeren håper du kanskje også på å vise frem din splitter nye bikini. Bikiniområdet kan være et sensitivt område når det kommer til hårfjerning, men heldigvis finnes det veldig gode hårfjerningsmetoder som passer til sensitiv hud. Hårfjerningskremer kan gjøre underverker som en siste-liten-løsning. Du trenger simpelthen bare å ta på kremen i dusjen, og la det virke i fem minutter – nok tid til å ta shampoo og balsam i håret! Hvis du er på utkikk etter en mer langvarig løsning, erVeet voksstrips til bikinilinjen og under armene aktuelle. Disse voksstripsene er spesielt laget for å komme til på de områdene som er vanskelige å komme til på. Du vil få glatte resultater i opptil fire uker. Hvis du ønsker å pakke lett når du skal på ferie, er disse voksstripsene i tillegg veldig godt egnet til å ta med i feriebagasjen.

Sommeren bør være en tid for å feire din naturlig glødende hud. Men med alt dette snakket om soleksponering, er det viktig å huske at UV-beskyttelse er absolutt nødvendig. Da kan du gå ut med den største selvtillit - om du så skal prøve deg på en ny sport eller bare skal gå lettkledd på stranden. Ikke la hårfjerning eller tørr hud være et problem for deg. Med disse gode tipsene kan du vise frem din glødende, sunne hud på null komma niks.