Oppdag Veet voksstrips med Easy-Gelwax

Hårfjerning er en viktig del av mange kvinners (og menns) skjønnhetsrutiner. Enten det er av hensyn til det estetiske, det praktiske eller komforten, er hårfjerning et ritual som mange av oss er kjent med, og vi har alle våre egne preferanser når det kommer til hvilke metoder man bruker. Faktorer som sensitiv hud og en travel livsstil kan spille en stor rolle for hvilken hårfjerningsmetode man går for, men hvilke alternativer finnes egentlig der ute?

Hårfjerningskrem er bra å bruke når man skal fjerne hår i de områdene som er vanskelige å komme til på, som for eksempel underarmene. Hårfjerningskremer er populære fordi de virker ved å løse opp hårene fremfor å dra dem ut, noe som gjør hårfjerningskrem til en smertefri hårfjerningsteknikk. Ved bruk av hårfjerningskrem vokser hårene ut igjen etter et par dager.

Noen vil kanskje foretrekke å barbere og bruke barberhøvel. Ulempene med barbering er at hårene vokser fortere ut igjen, i tillegg til at det er en risiko for å kutte seg, og barberingen kan gjøre huden din tørr.

Voksing er en av de mer populære hårfjerningsteknikkene. Hvis du har litt erfaring og ekstra tid til å skjemme deg selv bort, er varmvoks et veldig bra alternativ. Hvis du har litt mindre tid, er våre nye kaldvoksstrips et veldig populært alternativ, fordi de er veldig enkle å bruke selv hjemme. De vil i tillegg gi deg silkemyke legger!

Så, hva er fordelene med å bruke voksstripser?

  • Voksstripser drar hårene rett fra roten, hvilket betyr at det vil ta lengre tid før hårene vokser ut igjen. Denne metoden vil holde huden din silkemyk i opptil 28 dager.
  • Veet voksstripser er effektive på korte hår på 1.5 mm eller lengre, så du trenger ikke å vente så lenge mellom voksingene.
  • Voksstrips er praktiske å bruke hjemme, og vil ikke etterlate noe søl på badet ditt etterpå. Du simpelthen bare fjerner hårene, og deretter kan du enkelt kaste både voksstripser og hårene rett i søppelkassen.
  • Med voksstripser kan du dekke større områder om gangen, noe som gjør det til en effektiv hårfjerningsteknikk.

Voksstripsene Veet Easy-GelWax™ gjør hårfjerning enklere og mer praktisk for deg. Vår nye formel «flyter» rundt hårene, og griper kun tak i hårene og ikke i huden. Dette betyr at når du fjerner stripsene, får du den ettertraktede silkemyke huden i opptil 28 dager. Våre voksstripser Veet EasyGelWax™ er også superenkle å separere. I motsetning til tradisjonelle voksstripser, trenger de ikke å bli varmet opp mellom hendene dine - du kan bare ta dem rett ut av pakken og dra dem fra hverandre med én gang. Dette gir deg noe ekstra dyrebare minutter til å gjøre deg klar på!

Vi er sikre på at du vil elske våre nye vokststripser Veet Easy-GelWax, så prøv det selv og nyt fordelene ved silkemyk hud. 

Info 1 v2