Passer hårfjerningskremer for alle?

Passer hårfjerningskremer for alle?

Hårfjerningskremer er et fantastisk alternativ for rask og smertefri hårfjerning. Det er et godt valg for travle kvinner på farten – noen av produktene gir deg silkemyke legger på kun fem minutter, uten at du engang trenger å gå ut av dusjen! Men passer hårfjerningskremer for alle?

Det finnes mange ulike hudtyper der ute. Ofte kan disse forandre seg over tid, for eksempel på grunn av hormonforandringer som skjer under graviditet. Det er viktig å ta hensyn til at kroppen er sensitiv. Da er det godt å vite at det finnes mange alternativer der ute når det kommer til å få myk, glatt og hårløs hud. Hårfjerningskremer er et av de gode alternativene! Trikset er å finne den hårfjerningskremen som er riktig for deg.

Hvordan virker det?

Hårfjerningskremer virker ved å bryte ned kreatinstrukturen i håret. Dette gjør at hårrøttene svekkes, og hårene kan lett fjernes ved hjelp av for eksempel vann. Denne prosessen er hjulpet av alkaliske kjemiske ingredienser – spesielt laget for å bryte ned disse proteinene. Disse kan man trygt bruke på huden, men vi kan alle oppleve at huden er mer eller mindre sensitiv, så det er viktig å bli kjent med din egen hudtype når du prøver ulike hårfjerningsalternativer.

Et godt tips!

Hvis du aldri har prøvd hårfjerningskrem før, anbefaler vi at du først tester på et lite hudområde før du tar krem på et større område.

Kan jeg bruke hårfjerningskremer når jeg er gravid?

Det finnes ingen fasit på hvordan akkurat din kropp vil oppføre seg under graviditet. Men mange kvinner vil oppleve mer sensitiv hud, og ofte tykkere, mørkere hårvekst på nye, uønskede steder. Denne nye hårveksten følger av hormonforandringer i kroppen. Dette gir enda flere grunner til å finne det perfekte hårfjerningsprodukt til deg! Når du er gravid kan hårfjerning som for eksempel voksing forårsake blåmerker. Vi anbefaler derfor Veet Hair Removal Creams. Det er ingen grunn til å la disse spesielle ni månedene gå uten følelsen av silkemyk hud!

Kan jeg bruke hårfjerningskrem til å ta bikinlinjen?

Spontan invitasjon til stranden? Hårfjerningskremer kan være perfekt for deg hvis du er ute etter å unngå au-faktoren ved voksing, men fortsatt ønsker et raskt, bekvemt hårfjerningsalternativ for bikinilinjen. I tillegg er Veet Bodycurv Applicator spesielt laget for å komme rundt de mer ømfintlige områdene, så hårfjerningskremer er et utmerket alternativ. Hvilket som helst overflødig hår kan raskt fjernes for umiddelbart resultat! 

Hårfjerningskremer er et fantastisk alternativ for rask og smertefri hårfjerning – både om du er gravid og har litt mer sensitiv hud enn vanlig, eller om du  bare ønsker myk og hårløs hud til badesesongen. Hvis du er usikker på om hårfjerningskrem vil fungere for deg, test produktet på et lite hudområde først.