Roll-on-system for hjemmevoksing

Hårfjerning ved hjelp av voks betydde lenge en av to ting – et dyrt besøk hos en salong, eller et halsbrekkende eksperiment som kunne involvere en eller flere av følgende ingredienser: en mikrobølgeovn, varm voks, en elektrisk voksvarmer, håp, tårer og menneskelige omkostninger. 
Heldigvis tilhører disse framgangsmåtene fortiden, takket være innretninger som Easy Wax Elektrisk Varmvoks Roll-on-System, et alt-i-ett-system som varmer voksen og samtidig fungerer som applikator slik at voksen påføres i et glatt, jevnt lag.

Fordelene

Denne hårfjerningsmetoden er en form for epilasjon, som betyr å fjerne håret med roten i stedet for å bare fjerne den synlige delen over huden. Det tar opptil fire uker før håret kommer tilbake (i motsetning til de 2-3 dagene etter barbering), og når de vokser ut igjen skal du kunne merke at de er tynnere, slik at huden føles myk og glatt lenger. Å trekke ut hårene med roten kan også gjøre at hårveksten hemmes med tiden.

Hvordan

For å bruke Easy Wax Elektrisk Varmvoks Roll-on-System, trenger du bare å putte voksrefillen inn i enheten, plugge i kontakten (altså ingen dyre batterier) og la den stå i omkring tjue minutter, til voksen har smeltet. Så ruller du den over områdene du ønsker å fjerne hår fra. Vokspatronen har et kulehode som sikrer at voksen påføres i et tynt og jevnt lag. Hvis du har å gjøre med underarmshår eller bikinilinje, kan du bruke spesielle refiller med spesialdesignede hoder, for ytterligere enkelhet og komfort. Deretter presser du de medfølgende stoffstripsene ned på voksen, venter i noen få sekunder, og drar dem av med en jevn bevegelse mot hårets vokseretning. Bruk de medfølgende Perfect Finish våtserviettene til å fjerne overflødig voks, eller bruk babyolje og en bommulspad hvis du har sluppet opp for servietter. Dersom enkelte hår har greid å unnslippe, kan disse forsiktig nappes bort. Pass på å ikke vokse samme område flere ganger.

Tips

For best resultat hjelper det å skrubbe huden dagen før, og vaske hudområdet med varmt vann og tørke det godt like før voksing. Dette fjerner noe av fettet i huden som kan komme i konflikt med voksen, og det hjelper også med å åpne porene dine slik at hårene lettere slipper taket. Voksing gir mindre risiko for inngrodde hår, men fjerner ikke risikoen helt. Derfor anbefales du å unngå trange klær over det voksede området, i hvert fall i en kort periode.