Sannheter

Her finner du svarene på det du lurer på, og hva som er sannhet når det gjelder hårfjerning.

FAKTA: Veet Hair Removal Cream gjør ikke huden din mørkere.

Du trenger ikke bekymre deg for at huden din skal bli mørkere ved å bruke Veet. Dersom man opplever at huden endrer farge, så skyldes dette irritasjon og er et tegn på at man ikke har brukt produktet riktig. For best mulig resultat anbefaler vi å skrubbe huden 24 timer i forveien. Veet Hair Removal Cream med ekstra fuktighetsgivende formel gjør huden din myk og glatt.

FAKTA: Du burde forberede huden din før hårfjerning.

Du trenger ikke mye tid for å få det beste resultatet med Veet. Fukt huden med varmt vann for å åpne porene og rengjøre huden. Det er viktig å tørke huden godt. Følg disse stegene og du vil oppleve hårfjerning med Veet som både enkelt og effektivt.

FAKTA: Voksing gjør at hår vokser saktere.

Voksing med Veet Wax Strips eller varm voks fjerner håret fra roten, og på den måten tar det lenger tid før det vokser ut. Med Veet voks får du finere og mykere utvekst enn hva du hadde.

FAKTA: Tettsittende klær bidrar til inngrodde hår.

Ved å bruke svært tettsittende klær kan du risikere inngrodde hår fordi klærne stopper hårveksten og betennelse dannes i hårsekkene. Bikinilinjen er spesielt utsatt, og barbering forverrer problemet. Regelmessig skrubbing, og mindre ettersittende klær vil forebygge inngrodde hår.

FAKTA: Du burde ikke sole deg etter hårfjerning.

Ideelt burde du vente 24 timer for å unngå solbrenthet og ujevn farge. Huden din er mer sensitiv etter hårfjerning, så det er spesielt viktig å bruke solkrem i etterkant. For å holde huden frisk og fin, anbeafler vi bruk av solkrem hver dag fordi ultrafiolette stråler kan forårsake tidlig aldring og sliten hud.

FAKTA: Du burde ikke bade direkte etter hårfjerning.

Fordi huden er mer sensitiv etter voksing, burde du unngå bading for å la huden hvile og restituere. Vi anbefaler å vente i 24 timer før du bader.

FAKTA: Du kan fjerne hår selv.

Såklart du kan! Veet gir deg muligheten til å fjerne hår hjemme. Våre instruksjonsvideoer og pakningsvedlegg forklarer hvordan man utfører hårfjerning lett og smidig.

FAKTA: Unngå barbering av bikinilinjen.

Bikinilinjen er et sensitivt område, og selv om det kan føles praktisk å ty til barbering, er det best å unngå dette. Barbering kan forårsake inngrodde hår og tørr hud, i tillegg til at du risikerer å få både kutt og nupper. Bruk Veet hair removal solution, og husk at det er viktig å lese pakningsvedlegg først.

FAKTA: Jeg burde teste Veet før jeg bruker det på kroppen.

Før bruk, gjør en test på et lite område på huden din. Hvis du ikke får noen reaksjon på 24 timer, kan du trygt bruke produktet.

FAKTA: Stress påvirker huden.

Angst påvirker huden din. Prøv å ta ting med ro, sett grenser for deg selv og prøv å ikke la stress påvirke helsen din. Fokuser på det du liker, og belønn deg selv innimellom.

FAKTA: Graviditet påvirker hvordan man opplever smerte.

Graviditet er en svært spennende tid, og kroppen går gjennom store endringer som kan gjøre deg mer sensitiv. Hormonendringer og økt blodomløp i huden kan forårsake reaksjoner på visse produkter. Det er derfor viktig å lese pakningsvedlegget før bruk. 

Når du er gravid kan voksing forårsake blåmerker, så vi anbefaler Veet Hair Removal Creams. Les pakningsvedlegget for mer informasjon.

FAKTA: Resultatet blir like bra som i salong.

Absolutt! Alle voksprodukter gir bra resultater, men vi anbefaler deg å prøve Veet Oriental Hot Wax eller Veet Easy Wax fordi de gir samme samme resultat som i salong. Huden forblir myk og glatt i opptil fire uker.

FAKTA: Jeg burde ikke fjerne hår fra samme område hver dag.

Vi anbefaler å vente minst 72 timer mellom behandlinger, uavhengig av hvilken metode du velger. Unngå også å vokse samme område to ganger i samme omgang, for å få et resultat som ser sunt og vakkert ut.

FAKTA: Når jeg skal fjerne hår, må huden være ren og tørr.

Det er svært viktig å rengjøre og tørke huden før du bruker Veet. Hvis huden er fet eller uren, kan dette forringe resultatet ved hårfjerning.

FAKTA: Flere faktorer påvirker hvordan huden ser 

Har du noen gang lurt på hvorfor huden noen dager ser spesielt glødende ut? Da har du mest sannsynlig fulgt følgende tips; spist sunn mat, drukket mye vann, brukt solkrem, taklet stress og fått masse kvalitetssøvn. Alle disse tingene påvirker hvordan du ser ut.

FAKTA: Hårfjerning kan være mer smertefullt når man har menstruasjon.

Fordi voksing fjerner hårene ved roten, kan det føles litt mer smertefullt enn ellers fordi kroppen er mer sensitiv. Prøv Veet Hair Removal creams for smertefri fjerning av hår.

FAKTA: Hårfjerning er mer smertefullt når det er kaldt.

Dette stemmer! På kaldere dager trekker musklene seg sammen ufrivillig og spenner huden. Når det er kaldt ute er det derfor lurt å fjerne hår i et varmt rom, slik at porene åpner seg og smertene reduseres. Prøv Veet Hair Removal Creams for å unngå smerte. De virker så bra fordi de aktive ingrediensene går under overflaten på huden, og løser opp proteinet som lager hår.

FAKTA: Det er best å unngå deodoranter som inneholder alkohol før og etter hårfjerning.

Alkoholbaserte produkter kan forårsake irritert hud, og vi anbefaler å vente 24 timer etter hårfjerning før man benytter disse produktene igjen.

FAKTA: Voksprodukter bør kun brukes én gang.

Av hygieniske årsaker er vårt råd å ikke å gjenbruke voks.

Det finnes ett unntak; hvis du bruker voksstrips, så kan du gjenbruke den umiddelbart etter at du har revet den av dersom du ikke fikk med alt håret på første forsøk. 

Oriental Wax burde kun brukes én gang, og deretter kastes i søpla.

FAKTA: Skrubb kan motvirke inngrodde hår.

Alle ønsker seg glatt og myk hud uten hårvekst. Skrubb fjerner døde hudceller og er en av de enkleste tingene du kan gjøre for å unngå inngrodde hår. Skrubb huden regelmessig - gjerne én gang i uken, med mindre du har sensitiv hud. Da burde du ikke skrubbe oftere enn hver 15.dag.

FAKTA: Ved å trimme kroppshårene før voksing, reduserer du ubehaget ved voksing.

Siden Veet Wax Strips er effektive på hår så korte som 1,5 mm, kan du trimme hårene på leggene, bikinilinjen og i armhulene for å gjøre hårfjerningen enklere. Hår som er lenger enn 5 mm burde trimmes for å unngå ubehag. I tillegg vil hårfjerningen bli mer effektiv, og du kaster ikke bort unødvenig mange strips!