Si farvel til kroppshår

Mange synes det er flaut og vanskelig å snakke om kroppshår. De fleste er riktignok ganske komfortable med å snakke om bikinilinjen eller hår på leggene, men de færreste snakker åpent om hår på andre deler av kroppen. Selv om det er helt normalt å ha hår på både ryggen, magen, hendene og armene, er ikke dette noe man diskuterer med andre i det daglige.

Heldigvis finnes det gode metoder for å bli kvitt de brysomme hårene! Du kan bruke alt fra voks og hårfjerningskrem til barberhøvel og pinsett på de fleste områdene av kroppen. Det viktigste blir å finne ut hvilken metode som fungerer best for deg.

Hår på ryggen

Barbering er en av de raskeste og mest effektive hårfjerningsmetodene. Men ulempen er at hårene vokser veldig fort ut igjen, og det gjør at barbering ikke er det beste alternativet for å fjerne uønsket hår. Når man barberer kuttes hårene rett over hudoverflaten, og hårene kan vokse ut igjen allerede etter to dager. Derfor må man barbere seg ofte for å vedlikeholde det. Dette er nokså upraktisk - særlig i de områdene av kroppen hvor det er vanskelig å komme til.

Voksing gir mer langvarige resultater fordi hårene fjernes ved røttene. Etter voksing kan du holde deg hårfri i uker av gangen. De fleste salonger og spa som tilbyr voksing kan også hjelpe deg med voksing av ryggen. Men du kan få like gode resultater hvis du gjør det hjemme - aller helst med litt hjelp fra en god venn eller kjæreste.

Hender og fingre

Napping er en veldig presis hårfjerningsmetode, men kan også være veldig tidkrevende. Alternativt kan du prøve Veet Face Precision Wax and Care som egentlig er beregnet på mindre områder i ansiktet, men som også er ideell for fjerning av uønsket hår på andre mindre områder av kroppen, som for eksempel oversiden av fingrene. Men hvis det bare er snakk om å fjerne noen få plagsomme hår, vil nok napping være den mest effektive metoden for deg.

Armene

Hårene på armene er ganske like de du har på leggene dine, men de er ofte mykere. For hårfjerning på armene er hårfjerningskremer et godt alternativ. Kremen løser opp håret rett under hudoverflaten, den virker allerede etter tre minutter, og kan vaskes av i dusjen. Men skal man bruke hårfjerningskrem må man ta i betraktning at hårene som vokser ut igjen kan være grovere enn hårene du hadde før behandlingen. Med mindre du ikke er veldig sensitiv for smerte, bør du derfor heller vurdere voksing fordi da blir hårene som vokser ut igjen både mykere og færre.

Hår på magen (ikke så uvanlig som du kanskje tror)

Det er ikke uvanlig for kvinner å ha hår på magen, men de færreste snakker åpent om det. Hvis man ønsker å fjerne hårene på magen vil varmvoks være en godt egnet metode. Da kan du være hårfri i uker om gangen. I tillegg vil hårene som vokser ut igjen være mykere og finere - noe som også vil gjøre det mindre ukomfortabelt å fjerne dem igjen senere.

Du bestemmer helt selv hvordan - og om - du skal fjerne hår fra kroppen din. Voksing er effektivt og gir deg myk hud i opptil fire uker, men Veet kan også tilby en rekke andre produkter for hårfjerning. Ta deg tid til å teste ut de forskjellige produktene for å finne ut hvilken metode som fungerer best for deg.