Tips for å holde huden fuktig

Fuktighet vil holde huden din sunn og fin, slik at du ser bra ut og kan stråle av selvtillit! Vi ønsker alle vakker, glatt hud og Veet kan hjelpe deg med å oppnå dette. Mange av produktene til Veet inneholder fuktighetsgivende ingredienser. Dette gjelder hårfjerningskremer som er beriket med Lotusmelk, kjent for sine mykgjørende egenskaper. Så får du kke bare glatt, silkemyk, sunn hud - men også hårveksten vil føles mykere.

Her følger noen gode skjønnhetstips:

  • Drikk minst 6 til 8 glass (1,5 til 2 liter) med vann hver dag. Dette vil sørge for at huden får fuktighet innenfra.
  • Bruk en god fuktighetskrem. Du kan bruke en lett krem ​​om dagen og gi huden din en godbit på natten med en rik fuktighetskrem. Dette er spesielt viktig i vintermånedene når huden kan være spesielt tørr.
  • Eksfoliering er bra for å fjerne døde hudceller. De fleste hudtyper tåler å bli skrubbet én gang i uken, men hvis huden din er sensitiv, burde du ikke gjøre det oftere enn hver 15. dag.
  • Beskytt huden mot UV-stråler ved å bruke solkrem hver dag, selv på dager da det er overskyet.

Å dusje lenge i varmt vann tørker ut huden din. Derfor burde du dusje kortere, og med lunkent eller kaldt vann. Du vil kjapt merke forskjell på fuktigheten i huden din, og føle at det er verdt det.

Bruk Veet Hårfjerningskrem i stedet for barberhøvel. Veet krem fjerner ikke bare hår, men fukter huden din samtidig.

Å ta vare på huden er enklere enn du tror. Hvis du har gode tips til hvordan man tar vare på huden, så del gjerne erfaringen med oss her!