Voksing med nøyaktighet

Voksing med nøyaktighet

Vi har alle en eller annen grad av hårvekst på kroppen - inkludert i ansiktet. Kroppshår er fullstendig naturlig, men for noen er hårene i ansiktet en smule mer synlige enn de er hos andre, og noen vil derfor velge å fjerne uønsket ansiktshår. La oss se nærmere på hva som er den beste metoden for nettopp denne type hårfjerning.

Hva man IKKE skal gjøre

Barbering er ikke aktuelt. Barberbladene kutter hårene rett over hudoverflaten og etterlater harde og taggete ender på hårstråene. Hårene som vokser ut igjen blir stubbete og stikkende, i tillegg til at man forstyrrer både balansen i huden og de naturlige oljene som hjelper huden med å holde på fuktighet. Dette er ikke det resultatet du ønsker å få ved hårfjerning!

Voksing

Voksing er det mest pålitelige alternativet fordi hårene fjernes ved røttene, og det etterlates ingen synlige stubber. I tillegg varer resultatene i ukevis – i motsetning til bare noen få dager som ved barbering. Med regelmessig bruk av voks vil attpåtil hårene som vokser ut igjen bli færre, finere og mykere. Den eneste utfordringen med voksing er imidlertid at det noen ganger kan være vanskelig å være helt nøyaktig. Men det er her Veets Wax Strips til ansikt kommer inn i bildet! Dette er en fantastisk løsning for hårfjerning i ansiktet. Produktet er kjapt og enkelt i bruk, og kan tilpasses ditt behov. Men dessverre vil også dette produktet komme til kort når det kreves enda mer nøyaktighet enn hva produktet kan gi.

Bemerkelsesverdig presisjon

Men ikke gi opp håpet! Veet har utviklet Face Precision Wax & Care nettopp for at man skal kunne  fjerne hår i ansiktet med stor nøyaktighet. Den spesiallagde tuben gjør at du kan påføre presis mengde med voks der det trengs. Du får forsikret deg om at du får tatt hvert eneste hår på både overleppen og på haken. I tillegg får du med i pakken en etterbehandlingskrem beriket med Aloe Vera som lindrer og holder huden din fuktig og vakker. Dette er svært viktig i og med at ansiktet er et sart og ømfintlig område.

Dette produktet kommer virkelig til sin rett når det brukes til å forme og perfeksjonere øyenbryn. Nivået av presisjon som kan oppnås tillater både dramatiske kurver og mer rette linjer. Uansett om du er mer Grace Kelly eller Audrey Hepburn, kan du enkelt oppnå de perfekt formede brynene uten problemer.

Så hvis ønsker å holde ansiktet ditt fritt for stubber og dun har Veet løsningen for deg. Veets produkter gir deg den presisjonen du ønsker, samtidig som du holder huden fuktig og sunn.