Den ultimate guiden til Veet Spawax | Veet

Det kan fort bli en dyr vane å gå til salongen for profesjonell voksing. Hvis du er på utkikk etter et billigere alternativ – hva med å prøve gjør-det-selv-voksing hjemme?

Veet spavokssett kommer med dufter som både «Purple Lily & Sugar Fig» og «White Orchid & Vanilla», og er det perfekte alternativet til voksing i salong. Du slipper å bruke strips – noe som gjør det hele mye enklere. En annen fordel er at man kan fjerne hår så korte som 2mm – og dette gjelder for både legger, armhuler og bikiniområdet.

Hårfjerning på leggene

 • Bruk spatelen som hører med til settet. Spre en liten, men ikke for tynn, stripe med voks forsiktig langs med benet ditt i samme retning som hårveksten. Start ved kneet, og jobb deg nedover mot ankelen.
 • Vent i 30-60 sekunder helt til voksen kjennes tørr ut når du tar på den. Ikke la voksen tørke for lenge ettersom voksstripen kan brekke hvis voksen er for tynn eller for tørr.
 • Hold huden stram, ta deretter tak i voksstripen fra enden nærme ankelen din og dra den av så fort du klarer og i motsatt retning av hårveksten. Jo raskere du drar, jo mer hår vil du få fjernet.
 • Hvis det er noe voks igjen, kan du bruke Veet Perfect Finish-servietter eller babyolje for å tørke det bort

 

Hårfjerning under armene

Armhulene dine er litt mer sensitive enn leggene, i tillegg til at hårene vokser i begge retninger. Derfor må hårfjerning her gjøres i to ulike omganger.

 • Løft albuen din oppover for å stramme huden rundt armhulen så mye som mulig
 • På den øverste delen av armhulen din: bruk spatelen for å ta på voks i samme retningen som hårveksten og ut mot albuen din
 • Dra av voksen mot retningen av hårveksten og hold voksen tett mot huden mens du drar den av
 • På den nederste delen av underarmen din: påfør voksen i samme retning som hårveksten og nedover. Gjenta samme prosedyre for å fjerne voksen som ved den øverste delen av underarmen. Husk å fjerne det mot retning av hårveksten
 • Gjør rent etterpå med Veet Perfect Finish-servietter

 

Hårfjerning i bikinområdet

Bikiniområdet er enda mer sensitivt enn både leggene og underarmene dine. Derfor bør du bare bruke voksen på mindre områder om gangen.

 • Hold huden stram, og bruk spatelen til å legge på et lag med voks i samme retning som hårveksten
 • Vent i 30-60 sekunder til voksen er tørr å ta på
 • For å fjerne hårene, drar du voksen av på samme måte som ved de andre områdene på kroppen, mot retningen av hårveksten

 

Når du er ferdig er det ikke noe vits å helle ut eller rengjøre voksen som er igjen i gryten. Den kan fint stå der til neste gang du skal bruke det. Men kanskje vil du gjøre spatelen ren? Det gjøres enkelt ved hjelp av en Veet Perfect Finish-serviett.

For å rengjøre kanten og utsiden av gryten, bør du først forsikre deg om at den er slått av. Se deretter til at låsemekanismen på gryten er ren og voksfri slik at det er enkelt å åpne den neste gang. Her kan du kan bruke litt babyolje og bomullspad for å bort eventuelle voksrester. Veet-servietter vil også gjøre nytten! Til slutt tørker du av gryten med et tørt kjøkkenhåndkle eller klut for å fjerne rester etter eventuell olje.

Og der har du det! En komplett guide til Veet Spawax, med instruksjoner til hvordan du bruker den. Nå kan du nyte din vakre, myke og nyvoksede hud i opptil 28 dager!