Få en komplett spaopplevelse hjemme med Veet Spawax| Veet

Det er fantastisk å skjemme bort seg selv litt nå og da, men med begrensninger når det kommer til både tid og penger er det ikke alltid mulighet for å dra på spa og tilbringe hele dagen der. Profesjonelle spabehandlinger kan dessverre være ganske dyre, spesielt hvis du har lyst til å ta flere behandlinger, og for enkelte vil det være vanskelig å slappe av under behandlingen når man vet hvor mye det har kostet. Uansett, vi har alle godt av å komme oss litt bort fra hverdagens plikter og ansvar for å slappe helt av.

Heldigvis finnes det gode løsninger! Hvis du har lyst til å skjemme deg selv bort, men ikke har så mye tid og du vil unngå å bruke for mye penger, kan du lett gjøre om badet ditt til ditt eget lille spa for kvelden. Du trenger med andre ord ikke å dra på et dyrt spa for å slappe av, i stedet kan du koble av på ditt eget hjemmespa.

Musikk

På de fleste spasalonger spilles myk og rolig bakgrunnsmusikk, så hvorfor ikke gjøre det samme for å sette i gang kvelden din hjemme? Den riktige musikken kan gjøre deg avslappet i både kropp og sjel, så sett på din favorittspilleliste eller gå på nettet for å finne noen myke, avslappende toner å spille. Skru av mobilen, eller legg den i et annet rom så du ikke blir forstyrret.

Stearinlys

Duftlys, fulle av essensielle oljer kan virkelige gjøre hjemmespaopplevelsen din enda bedre. Tapp varmt vann i badekaret, demp belysningen og tenn favorittlyset ditt. Dette vil hjelpe deg med å slappe av, mens du blir kvitt alle spenninger og stress. Lavendelduftende lys er perfekte for å la kroppen slappe av. Eller kanskje du vil prøve noe litt mer oppkvikkende som eukalyptus?  Husk bare å sette stearinlyset på et trygt sted.

Skrubb

Mens du er i badekaret er det en gylden mulighet til å gi kroppen din en skrubb. Skrubb huden ved å bruke en saltskrubb. Dette vil gjøre at du får kvittet deg med giftstoffer og døde hudceller, og huden din vil føles mykere og glattere. Kanskje du kan prøve en hårmaske også? En god dæsj med kokosnøttolje vil gjøre håret supermykt og vakkert etterpå. Hold på mykheten i huden ved å ta fuktighetskrem over hele kroppen mens huden din fortsatt er fuktig når du kommer ut av badet.

Ikke glem å legge håndklærne dine på en radiator eller annen varmekilde før du legger deg i badekaret, slik at du kan pakke deg selv inn i varme håndklær etterpå.

Hårfjerning

Man kan unne seg en voksbehandling på en salong, men det er likeså greit å gjøre det selv hjemme. Veet Spawax er et elektrisk varmvokssett som er perfekt å bruke hjemme, og gir deg resultater som varer opptil 28 dager. Når den kobles til og voksen varmes opp, gir den fra seg en myk rosa glød og duft som bidrar til den avslappede spafølelsen. Alt du trenger å gjøre er å fordele voksen utover. Så fort den har tørket drar du den av - ikke noe kløning rundt med strips. Varmvoksen kan brukes på leggene, underarmene og til og med bikinilinjen, og du kommer ut av ditt eget hjemmespa som en hårfri gudinne.

Pedikyr

Det er lett å glemme føttene dine, men å gi dem litt ekstra kjærlighet er ganske enkelt! Legg dem i bløt i 10-15 minutter i varmt vann, slik at huden får mykne. Nå er det perfekte tidspunktet for å ta på en ansiktsmaske også. Len deg tilbake og slapp av mens du venter.

Du kan lage din egen fotskrubb ved å blande sammen olivenolje, salt og noen få dråper peppermynteolje, som også er bra for blodsirkulasjonen. Skrubb det inn i føttene ved hjelp av runde bevegelser rundt fotsålene, hælene og hver enkelt tå før du vasker det av og smører deg inn med fuktighetskrem. Så fort føttene dine er tørre, kan du file neglene og ta på neglelakk. Føttene dine vil se fantastiske ut!

Nå føler du deg sikkert veldig bra og er totalt avslappet. Da er det tid for å blåse ut lysene og avslutte det hele i god spastil med en kopp varm peppermyntete på sofaen ikledd en stor og myk morgenkåpe.