Fem tips til å forberede deg til sommeren| Veet

Vi kan begynne nedtellingen til solen dukker opp igjen fra de grå skyene, og det er snart tid for å pakke ned gensere, kåper og skjerf for å gjøre plass til sommergarderoben. En god sommergarderobe betyr flere muligheter til å vise frem leggene dine.

I denne artikkelen vil vi ta for oss noen ting man kan gjøre for å få huden til å se best mulig ut denne sommeren. Da vil alt du trenger å tenke på være å komme deg ut og nyte solen, spise masse deilig mat og tilbringe ettermiddagene dine på stranden, i parken eller på oppdagelsesferd i byen.

Hud

I ukene som leder opp til sommeren bør du drikke to liter vann daglig for å hjelpe kroppen din med å skylle ut giftstoffer, samt holde huden fuktig og hydrert. Du vil raskt begynne å merke en betydelig forskjell på huden din – både når det kommer til hvordan den ser og føles ut.

En annen ting du kan gjøre er å skrubbe huden med en skrubbehanske for å fjerne døde hudceller. I tillegg til å gjøre huden din myk, gjør det at du blir lettere brun i solen og at brunfargen varer lenger. Husk å bruke solkrem med høy faktor når du er ute i solen.

Så fort du kommer ut av dusjen, bruk en god fuktighetskrem for å holde på fuktigheten. Du vil gløde på null komma niks!

Hårfjerning

Noen få dager før du skal vise frem den myke huden din er det lurt å begynne å tenke på hårfjerningsrutinen. Du må sørge for å ha god nok tid til at huden din kan få hvile og at eventuell rødhet får roet seg ned. Samtidig må du sørge for at håret ikke rekker å vokse ut igjen.

Voks kan være et fantastisk alternativ ettersom det fjerner hårene ved roten. Dette betyr at hårene vil bruke lengre tid på å vokse ut igjen enn ved barbering - som ikke fjerner håret fra roten. Veet har et bredt utvalg av voks for ulike områder på kroppen, inkludert de mest sensitive områdene, i tillegg til en rekke veiledninger og videoer om hårfjerning ved bruk av voks.

Hvis du har sensitiv hud eller føler at voks ikke er det riktige for deg, har Veet også et utvalg av hårfjerningskremer. Dette er et fantastisk alternativ ettersom det er en fullstendig smertefri hårfjerningsteknikk. Påfør kremen på området med den uønskede hårveksten og vent i så lang tid som det står på pakningsvedlegget. Det er viktig at du følger pakningsvedlegget nøye. Til slutt vasker du av kremen - det er så enkelt som bare det!

Uansett hva du velger, forsikre deg om å gjøre en test på et lite område av huden 24 timer i forveien. Husk å følg instruksjonene på pakken for å unngå eventuelle uventede allergiske reaksjoner. Du vil til slutt få silkemyk hud som du kommer til å være stolt over å vise frem!

Manikyr

Stilige og velstelte negler setter prikken over i-en på antrekket, så hvorfor ikke gi deg selv en rask hjemmemanikyr? Du trenger ikke å gå til det ekstreme. Du kan enkelt oppnå gode resultater ved å fjerne gammel neglelakk, gi neglene dine en trim slik at alle har lik lengde, forsiktig dytte neglebåndene dine bakover, samt velge ut din en stilig sommerfarge som du lakker dem med. La lakken få tørke ordentlig, deretter kan du hoppe i dusjen. Hvis du ikke var altfor stødig da du påførte neglelakken kan det hende at du har fått noe neglelakk utenfor neglene. Benytt sjansen mens du er i dusjen til å forsiktig skrubbe bort dette.

Solkrem

Det kan føles som et tiltak å beskytte huden din fra solen. Du er utålmodig og vil fortest mulig ut og nyte solen, men det er veldig viktig at du tar deg tid til å ta på solkrem før du går ut. Invester i en god solkrem og påfør den i generøse mengder 15 minutter før du går ut, så den får tid til å trekke inn i huden din. Ikke glem ansiktet ditt! Når du kjøper foundation og fuktighetskremer til ansiktet bør du forsikre deg om at det har en god mengde med SPF (solfaktor), slik at du får beskyttet ansiktet ditt når du er ute i solen.

Til slutt: skjem bort deg selv

Kvelden før du skal på ferie eller utflukt med vennene dine til stranden i nabolaget, kan du bruke på å skjemme bort deg selv litt. Ta et deilig, langt bad, vask håret ditt og unn deg litt ordentlig avslapping.

Nyt det!