Feriefiks | Veet

Med feriesesongen rett rundt hjørnet gjør kvinner over hele landet seg klare til å komme seg bort fra hverdagen og slappe av i solen. Du drømmer deg bort til dagene på stranden allerede, men før den tid er det også en del ting det kan være lurt å tenke på før du drar på ferie. Hva slags klær skal du pakke? Trenger du å kjøpe noe nytt? Hvilke skjønnhetsprodukter må du ha med deg for å få den perfekte ferielook’en?

Først og fremst må du ha med deg alt det nødvendige, alt fra kjoler til sneakers - og de høye hælene, selvfølgelig. Du må også huske såpe, solkrem, deodorant, tannkrem og kanskje litt sminke, men tenker du også på hvordan du skal opprettholde hårfjerningsrutinen din når du er borte på ferie?

Du kan få leggene dine vokset før du drar, og dermed være trygg på at de vil være fri for hår i noen uker. Da kan du slappe av vel vitende om at leggene om at det vil holde seg sånn hele ferie din. Men hva med de områdene som er litt vanskeligere å håndtere, som for eksempel bikinilinjen? Selv om du fjerner hårene fra bikinilinjen før du drar, er det alltid en sjanse for at du har glemt noen områder. Idet du skal ta på deg bikinien når du er på ferie, oppdager du noen hår du ikke har fått fjernet. For enkelte vil dette oppleves som flaut og pinlig. Alle vil vel føle seg bra og selvsikre? Så hva med å ta med Veets nye Sensitive Precision™ Beauty Styler i bagasjen når du skal på ferie? Dette er det perfekte hjelpemiddelet som kommer deg til unnsetning i tilfelle du oppdager noen uønskede hår på avveie.

Den elektriske trimmeren hjelper deg med å bli kvitt de uønskede hårene så fort du har oppdaget dem, og den er veldig enkel i bruk. Oppdag den skånsomme, presise og raske hårfjerningen som elegant fjerner hårene. Du ikke trenger å bekymre deg for å få kutt, fordi bladene aldri er i direkte kontakt med huden. Hvis du vil barbere* hårene, bruk trimmeren uten kam for en tettere barbering*. Hvis du vil trimme alle hårene til samme lengde, fester du på kammen på trimmeren. Når du er ferdig og bikinilinjen din er fri for hår, børster du hårene fra bladene med en rengjøringsbørste, legger de tilbake i reisevesken og pakker den ned igjen.

I tillegg til bikinilinjen kan denne elektriske trimmeren brukes på øyenbrynene. Det er to hoder og to kammer i produktpakken. Det større hodet er for bikinilinjen, ben og underarmer, mens det mindre hodet er for øyenbrynene. Bare bytt hodet når du skal bruke det på øyenbrynene, fest på kammen laget for dette hodet, og bestem hvilken lengde du vil kutte det ned til. Kammen har to sider så du kan velge mellom 2mm eller 4mm lengde. Kjør trimmeren langs brynene dine, og den vil kutte alle hårene til samme lengde. Du kan også fjerne uønskede hår på samme måte som du ville gjort med bikinilinjen ved å bare bruke trimmeren, uten kammen.

Den elektriske trimmeren er både nyttig og praktisk. Den tar nesten ingen plass og kan lett legges i toalettmappen, så det er ingen grunn til å dra noe sted uten. Bare husk å pakke solkrem også!

 

Se vår guide til ferieforberedelsene her!

 

*Kutter hår til 0.5mm lengde