Trygg bruk av Veet

Alle Veets produkter er designet for å gi deg silkemyk hud i ditt eget hjem. For å sikre at du får best mulig resultat, er det viktig å ta noen forholdsregler.

Før du bruker hårfjerningsprodukter burde du teste huden din ved å bruke og fjerne produktet på en liten del av det området du ønsker å behandle. Følg alltid instruksjoner som følger med. Hvis du ikke reagerer etter 24 timer, kan du fortsette å bruke produktet som normalt. Uansett hvilken Veet du velger, sørg for at du leser og følger alle instruksjonene på emballasjen før du starter hårfjerningen.

Hvis du velger å bruke voks, anbefaler vi at du eksfolierer huden 24 timer i forveien. Dette er verdt å gjøre, spesielt hvis du lider av inngrodde hår. Hvis du skal vokse i forkant av en spesiell anledning, burde du gjøre det en dag i forveien, slik at huden rekker å restituere seg. På den måten vil huden se glødende vakker ut!

Produktene til Veet fungerer best på ren og tørr hud. Naturlig forekommende oljer eller rester fra fuktighetskremer kan påvirke ytelsen til produktene, så man burde alltid vaske og tørke det området man ønsker å behandle.

Ved å følge disse tipsene, kan du velge din prefererte metode for hårfjerning, og forberede deg på å få oppmerksomhet hvor enn du går!