Å bruke Veet for første gang

Det kan være skremmende å prøve noe for første gang, og hårfjerning er ikke noe unntak. Med så mange tilgjengelige muligheter at det er lett å ha mange spørsmål. Voksing eller hårfjerningskremer? Voksstrimler eller varm voks? Veet er her for å hjelpe deg med svarene du leter etter!

Med omfattende retningslinjer for produktene, kan du føle deg trygg når du bruker hårfjerningsprodukter for første gang. Hvis du er usikker på hva som er det beste produktet for deg, kan du prøve vårt personlige søkeverktøy, Finn min Veet. Velg ditt ønskede hårfjerningsresultat, det området du ønsker å fjerne hår fra og din hudtype (hvis du vet), og du vil være på vei til silkemyk hud! Hvis du aldri har brukt Veet før, foreslår vi at du begynner med å fjerne håret på leggene. Du kan gå videre til mer sensitive områder, som for eksempel bikinilinjen og armhulene når du har mer erfaring.

Sjekk ut vårt område på nettsidene om myter og sannheter. Her vil du finne alle 
svar på de vanligste spørsmålene, og kunne se hva andre Veet-brukere sier. Du vil finne mange gode tips og forslag her! Og når du har prøvd produktene, del gjerne dine tanker nedenfor.