Fordelene med Veet Essential Inspirations-produktene | Veet

Etter å ha gjemt bort leggene dine i bukser og strømpebukser gjennom hele vinteren, er det deilig å kjenne solen på huden og føle seg bra fordi man stolt kan vise frem sine silkemyke legger. 

Kanskje vil du at leggene dine skal se myke ut slik at du kan vise deg frem i din nye kjole, eller kanskje vil du fjerne de uønskede hårene fra bikinilinjen fordi du skal på stranden og bade. Hvis du har det veldig travelt, kan det være fristende å bruke barberhøvel ettersom det er en billig og enkel løsning man lett kan gjøre hjemme. Selv om dette er en kjapp og grei løsning, er det også ulemper ved å bruke denne metoden.

For det første kutter barberbladene hårene rett over overflaten på huden, som medfører at den ettertraktede mykheten bare er midlertidig. Hårene vil nemlig vokse raskt ut igjen, og du må gjøre det hele på nytt. Barbering med barberhøvel resulterer i tillegg i at hårene som vokser ut igjen får butte ender, i stedet for spisse. Dette gjør at de nye hårene gir en illusjon av å være mye tykkere enn de var før. Du risikerer også å få kutt og sår i huden når du barberer, spesielt hvis du har dårlig tid og slurver.

Voksingstrips, derimot, er mye mer effektive - særlig i det lange løp. Voksing krever kanskje litt mer tid til å begynne med, men fordelen er at voksing drar hårene rett ut fra roten. Dette gjør at hårene bruker lengre tid på å vokse ut igjen, og når de først gjør det, er de mye tynnere enn tidligere. Ved hjelp av voksing kan man fjerne hår fra de fleste steder på kroppen, enten det er snakk om legger, underarmer, bikinilinje eller til og med ansiktet. Voksingstripsene kan tilpasses alle de ulike områdene, og finnes i en rekke ulike fasonger og størrelser. Kaldvoksstrips er veldig enkle å bruke hjemme, og du får tatt bort større områder med hår veldig raskt. Du unngår også søl ettersom stripsene er vokset inn på forhånd.

Hvis barbering og voksing ikke er noe for deg, kan du vurdere hårfjerningskrem. Dette er den mest smertefrie metoden av dem alle! Kremen spres utover på det området hvor du ønsker å fjerne hårene. Kremen virker ved at den løser opp keratinproteinene i håret, og gjør det om til en gelelignende substans som lett kommer av huden din når du fjerner kremen. Ved denne metoden gjør jobben seg selv - så fort du har tatt på kremen kan du gjøre andre ting (som for eksempel å pusse tenner) mens du venter på at du kan vaske bort kremen.

Veet Essential Inspirations™-produktene består av voksstrips (som garanterer silkemyke resultater som varer opptil 28 dager) og kremprodukter. Voksen består av 90 % naturlige ingredienser. Dette inkluderer kvae fra furutrær og kjølende, samt naturlig aloe vera - kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Disse ingrediensene gjør at huden føles sunn, fuktig og silkemyk etter at du har vokset. Kremen har en forfriskende duft og inneholder druestenolje - også kjent for sine mykgjørende egenskaper.

Så, hva med å prøve noe nytt til din neste hårfjerningsøkt?