Oppdag Veet voksstrips

Veet Wax Strips, kan benyttes umiddelbart etter at du har skrubbet huden, og resultatet kan vare i opptil fire uker. Stripsene inneholder Shea Butter, kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper, og duft av bær som passer normal hud. De er enkle å bruke - Easy Strip ™ gjør det enkelt å fjerne hår fra røttene i én enkel bevegelse. Veet Wax Strips fungerer selv på kort hår - og, med regelmessig bruk vil du få færre, finere og mykere hår når de vokser tilbake.

Med Veet voksing kan du nyte opptil 28 dager med vakker, glatt hud. Og fordi voksstripsene er effektive på hår som er så korte som 1.5 mm eller lenger, trenger du ikke å vente så lenge mellom hver gang du vokser!

Hvis du er ute etter raske resultater, burde du bruke Veet Wax strips klare til bruk. Du kan fjerne hår umiddelbart uten å måtte varme opp voksen i en mikrobølgeovn. Bare gni stripsene mellom hendene, og de er klare til bruk. Sørg for at huden er helt ren og tørr, for å sikre at voksen fungerer mest effektivt.

For å fjerne hår i ansiktet, burde du bruke våre spesialutviklede strips for ansikt. De er ideelle for små og delikate områder som overleppe, kinn og hake.

Hvis du ønsker en profesjonell finish, kan du velge et produkt fra Veet Warm Wax eller Easy Wax. Eller hvis du ønsker øyeblikkelige resultater, men voksing ikke er noe for deg, vil Veet hårfjerningskremer være perfekt.