Oppdag Veet Warm Wax

Veet Warm Wax er den ultimate godbiten når du har tid til å skjemme bort deg selv. Du vil sitte igjen med en superglatt følelse og silkemyk hud i opptil fire uker. Dette er det beste alternativet for å oppnå resultater som fra salongen hjemme. Begynn med å varme opp voksen enten i en mikrobølgeovn eller i en dobbel kjele, og du er klar til å begynne. Påføringsspatelen har også en praktisk guide for å fortelle deg nøyaktig når voksen har en trygg temperatur for bruk. Det er lett! Salong-glatte resultater som varer, uten at du må forlate huset! For best mulig resultat med varm voks, burde hårene være 5 mm lange.

Prøv Veet Oriental Wax, inspirert av forfedrenes orientalske oppskrifter på voks, for å gi deg hårfjerning av høy kvalitet hjemme med en effektiv sukkerformel. De vedlagte stoffstrimlene kan vaskes i vann og brukes på nytt når de er tørre. Eller velg Veet Stripless Wax, spesielt utviklet med ingredienser som brukes i salonger. Voksen tørker raskt og kommer enkelt til, uten behov for strips - og uønsket hår kommer med!

Nå er du klar for å vise din glatte og glødende hud til resten av verden!

Dersom du ønsker rask og effektiv hårfjerning, eller du har svært korte hår, kan Veet Wax stripsvære den beste løsningen. Hvis du ønsker øyeblikkelige resultater, men voksing ikke er for deg, er Veet hårfjerningskremer perfekt.