Veet Essential Inspirations - for silkemyk hud | Veet

På sommeren trakter de fleste etter silkemyke og vakre legger. Denne årstiden byr på mange anledninger til å ha på seg korte skjørt og badetøy for å vise frem dine hårfrie legger i solen. Med disse nøkkeltipsene kan du lett oppnå vakre legger som er myke å ta på!

 

Sterke legger

Du vil ha veltrente og tonede legger, men er kanskje ikke villig til å betale i dyre dommer for medlemskap på treningssenteret. Hva med å heller gå av toget på vei fra jobb et par holdeplasser tidligere? Da får du mosjonert litt ekstra hver dag. Ellers kan du skvise inn noen knebøy hjemme hver kveld, kanskje samtidig som du ser på TV? All form for trening vil hjelpe deg med å definere leggmusklene dine, samtidig som det er bra for din generelle helse.

 

Hårfjerning

Hvis du har planer om å tilbringe hele sommeren i shorts og skjørt ønsker du mest sannsynlig å slippe å måtte tenke på hårfjerning hver eneste dag. Hvis du velger den riktige hårfjerningsmetoden, behøver ikke dette å være en bekymring i det hele tatt.

Voksing er den metoden som gir en av de mest langvarige resultatene ettersom hårene dras ut av selve hårroten, og dermed lengre tid på å vokse ut igjen. Voksing er i tillegg veldig enkelt å gjøre selv hjemme. Veet Essential Inspirations™ voksstrips gir deg langvarig mykhet i opptil 28 dager. Disse voksstripsene inneholder kvae fra furutrær og aloe vera – begge naturlige ingredienser som gjør at huden din føles fantastisk og silkemyk etterpå.

 

Skrubbe

For best resultat bør du skrubbe huden din dagen før du vokser. Dette er for å fjerne døde hudceller på overflaten, slik at voksen griper bedre tak i hårene i stedet for å bare dra av de døde hudcellene. Dermed blir hårfjerningen svært effektiv. God skrubbing hjelper med å styrke huden, og du får silkemyke legger med en sunn glød. Ikke minst, når man har fått fjernet alle de døde hudcellene, blir leggene dine fortere solbrune når du er ute på stranden. Men husk solkrem!

 

Fukte

Etter at du har badet eller dusjet og du fortsatt er fuktig, hva med å unne deg selv en luksuriøs fuktighetskrem for å rehydrere og gi næring til huden din? Dette vil gjøre at huden din ser frisk, sunn og skinnende ut.

 

Skjem bort føttene dine

Avslutt med en lekker pedikyr på de myke føttene dine. Start med å legge føttene i bløt i varmt vann, før du gir dem en skrubb i runde bevegelser. Ikke glem huden rundt hælene og hver og én tå, slik at du får bort den harde huden der. Deretter skyller du og tørker føttene dine. Fil neglene dine slik at alle er i samme lengde, fjern all gammel neglelakk og avslutt med et strøk av neglelakk i yndlingsfargen din!