Veet for Deg

Veets produkter er spesielt utviklet for å gi deg silkemyk hud, uansett hudtype. Vi vil hjelpe deg å velge den metoden som passer best for deg, og vi kan også hjelpe deg med å oppnå like bra resultater hjemme som i salong.

Enten du er avhengig av presisjon for områder som bikinilinjen eller øyenbryn, praktiske løsninger for travle dager, eller et resultat som varer i opptil fire uker, vil du kunne finne et produkt fra Veet som passer deg og dine behov.

Hårfjerningskrem er en rask og smertefri måte å si farvel til uønsket hår på. Vår formel svekker håret så det lett løsner fra huden, og er tilsatt fuktighetskrem for enda vakrere hud.

Wax Strips anbefales hvis du ønsker en enkel måte å oppnå langvarige resultater på. Hårene vokser tilbake færre, finere og mykere.

For langvarig, salong-kvalitet, burde du bruke Warm Wax eller Easy Wax. Produktene gir deg opptil fire uker med glatt og hårløs hud!

Og hvis du ønsker å fjerne ansiktshår, gir Veet den perfekte kombinasjonen av langvarige resultater og pleie. Produktene tillater deg å bruke en nøyaktig mengde voks akkurat der du trenger det - bryn, overleppe og hake.

Nå er det bare å velge den beste metoden for deg! Prøv vår produktveileder, Finn min Veet, til å velge de riktige produktene for å oppnå vakker, silkemyk og glatt hud.

Ikke glem å dele resultatene med oss her!