Vi introduserer Veet Silk and Fresh hårfjerningskrem| Veet

Hårfjerning kan være smertefullt på mange måter - enten du skal fjerne de lange hårene på leggene, trimme de buskete øyenbrynene eller temme den uregjerlige bikinilinjen.

Heldigvis finnes det mange ulike måter å kvitte seg med uønskede hår på. Noe som fungerer for én person, fungerer ikke nødvendigvis for en annen. Noen foretrekker å vokse, mens andre foretrekker å bruke hårfjerningskrem eller barberhøvel.

Hårfjerningskremer brekker ned strukturene på hårene og løser opp keratinet, som gjør at hårstråene svekkes. Hårene faller dermed ut av hårsekkene, og du kan enkelt og greit tørke det bort med kremen og spatelen som hører med i pakken. Hårfjerningskrem er en veldig god løsning å gå for hvis man synes at de andre hårfjerningsteknikkene er for smertefulle, men hårfjerningskremer har også sine ulemper. Hårfjerningskremer har rykte på seg å lukte vondt, og mange kvier seg derfor for å bruke det. De fleste vil vel slippe å måtte åpne alle vinduer etter at man har fjernet hår, men dessverre har dette ofte vært nødvendig ved bruk av hårfjerningskremer.

Dette har Veet gjort noe med, og vi har nå kommet med en ny og forbedret formel for våre hårfjerningskremer. Veet Silk & Fresh™ hårfjerningskrem har blitt utviklet med en ny duftteknologi som gjør at du slipper den vonde lukten, slik at hårfjerningen blir en mye hyggeligere opplevelse. I tillegg er denne kremen blitt tilsatt aloe vera og vitamin E for å holde huden din myk og fuktig.

Med sin nye og forbedrede duft, er Veet Silk & Fresh™ hårfjerningskrem en fantastisk måte å fjerne hår på hjemme. I tillegg er det superenkelt og veldig effektivt! Som med de fleste hårfjerningskremer tar du krem på det området hvor du ønsker å fjerne hår. Dette gjør du ved hjelp av den lille spatelen i plast som følger med produktet. Deretter venter du i 5-10 minutter før du så vasker det av med en våt klut. Husk å alltid lese instruksjonene på forhånd, og test kremen på et lite område først for å unngå uventede allergiske reaksjoner.

Hårfjerningskrem har også flere andre fordeler. Først og fremst vil resultatene vare lenger enn ved barbering fordi kremen fjerner hårene fra rett under overflaten av huden. Det er en fullstendig smertefri, men likefullt effektiv, prosess - så det er ingen risiko for å få kutt eller sår fra barberblader og du slipper også smerten ved å dra ut hårene. Dette gjør hårfjerningskrem til et fantastisk alternativ for de med lav smerteterskel, og perfekt for vanskelige områder som armhulene.

Hårfjerningskrem er velegnet for hårfjerning i armhulene, samt andre steder på kroppen som ikke er helt «flate», fordi du har mulighet til å spre kremen rundt kurvene og konturene på kroppen. Kremen tar jobben med å løse opp hårene. Når kremen har gjort sine underverker tørker du den av, og du får dermed også en god skrubb på huden hvor du får fjernet døde hudceller. Huden din vil gløde!

Med alle sine fordeler, inkludert den nye, forbedrede og friskduftende formelen, hvorfor ikke gi hårfjerningskrem et forsøk?