Er barbering alltid det beste hårfjerningsalternativet?

Naturligvis er de fleste av oss vant med barbermaskinen og bruker den som et raskt og bekvemt hårfjerningsalternativ. Men av og til kan det være bedre å utfordre vanene sine og prøve noe nytt.

Det finnes flere hårfjerningsalternativer som egner seg bedre til bestemte kroppsdeler enn barberhøvelen, og som dessuten kan passe bedre inn i hverdagen. Veet tilbyr en rekke produkter for forskjellige kroppsområder og forskjellige hverdagsbehov (en oversikt finner du her).

Disse alternativene gir deg dessuten mulighet til å holde kroppsområdene glatte lenger, redusere hårstubber og begrense rifter, sår og inngrodd hår.

Er du fortsatt ikke helt overbevist? Da må du gjerne lese videre:

Silkemyk og glatt hud lenger?

Avhengig av rutinen kan bruk av voks og hårfjerningskrem ta noe lenger tid enn barbering. Men til gjengjeld vil du med voksing og bruk av hårfjerningskrem bli belønnet med et silkemykt resultat som varer lenger. For eksempel vil Veets voksprodukter gi deg glatt hud i opptil 28 dager. Du finner en oversikt over våre voksprodukter her.

Vil du unngå inngrodd hår?

Inngrodd hår kan oppstå ved alle hårfjerningsmetoder, men forekommer særlig ofte ved barbering. Ingen av oss ønsker å ha inngrodde hår, og spesielt ikke i bikiniområdet. Derfor vil det være lurt å prøve en alternativ metode. Vi anbefaler vår Veet hårfjerningskrem for bikiniområde og armhuler. Med denne vil du også unngå rifter og sår i de mest sensitive områdene.

Mykere hår etter voksing?

Ved barbering blir håret skåret vekk på hudoverflaten. Når du fjerner hår med voksing, fjernes håret derimot helt nedtil roten. Da vil du unngå ettervekst med stikkende og harde kanter (som ofte er tilfelle ved barbering). Dersom du ikke har prøvd voksing ennå, kan vi anbefale våre Voksstrips for kropp og bein. Disse er enkle å bruke, egner seg også for sensitiv hud og er et flott produkt for nybegynnere.

Reduserer voksing hårveksten?

Mange tror at etterveksten blir tykkere og tettere etter voksing. I virkeligheten er etterveksten langt tynnere. Her er det viktig med regelmessig bruk over en lengre periode. Når du utfører voksrutinen regelmessig, for eksempel annenhver uke, vil hårene etter hvert bli tynnere og enklere å fjerne.