Kan jeg fjerne hår på egenhånd?

Hårfjerning kan være vanskelig hvis du ikke er sikker på hvor du skal starte. Den første du bør starte med er å finne de hårfjerningsproduktene som er best egnet til deg, din hud og ditt spesifikke behov. Så kommer spørsmålet; kan jeg fjerne hår på egenhånd? Svaret er ja, og Veet® er her for å hjelpe deg med dette.

Finne riktig produkt

Veet tilbyr en rekke hårfjerningsprodukter som er spesifikt tilpasset dine behov. Enten du bare trenger litt stell eller skal gjøre deg klar for en viktig dag, vil du på siden Finn din Veet® kunne finne produktet og metoden som best passer deg.

Alle Veet-produkter er utviklet for å gi deg silkemyk hud i ditt eget hjem. Når du leser om produktene, vil du se at hver Veet-produktside er utstyrt med en grundig beskrivelse, utfyllende informasjon og videogjennomganger som kan hjelpe med å bestemme deg for hvilket produkt som er best for deg. Ikke glem at Veet tilbyr en hjemmehårfjerningsserie som er spesielt utviklet for sensitiv hud!

Tips om hårfjerning

 1. Følg bruksanvisningene
  Det er enkelt å bruke Veet, og hvert hårfjerningsprodukt leveres med spesifikke instruksjoner i emballasjen. Uansett hvilket Veet-produkt du velger, må du lese og følge alle instruksjonene på emballasjen før du begynner hårfjerningen. Våre enkle veiledninger vil hjelpe deg fra start til mål på kort tid.
 2. Utfør en reaksjonstest
  Før du bruker noen av Veets hårfjerningsprodukter, er det viktig at du tester hvordan huden din reagerer på produktet. Utfør reaksjonstesten ved å påføre og fjerne hårfjerningsproduktet på en liten del av huden i det området du ønsker å behandle. Hvis du etter 24 timer ikke opplever noen bivirkninger, kan du fortsette å bruke produktet som normalt. Du må alltid utføre en test for hvert nye Veet-hårfjerningsprodukt som du velger å ta i bruk.
 3. Eksfolier huden
  Hvis du velger et av våre voksprodukter, anbefaler vi at du eksfolierer huden 24 timer før du tar i bruk produktet. Ved å eksfoliere huden, vil du gjøre hårene klare for behandling, slik at du får et best mulig resultat. Dette trinnet er spesielt viktig dersom du har en tendens til å få inngrodde hår. Noen kan oppleve rødhet etter eksfoliering. Det endelige resultatet vil da vises når rødheten har forsvunnet.
 4. Hold huden ren
  Veet hårfjerningsprodukter fungerer best når huden er fri for alle naturlige oljer og rester fra fuktighetskremer. For optimalt resultat anbefaler vi at huden er ren og tørr.
 5. Vent før du påfører andre produkter
  Etter bruk bør du vente 24 timer før du bruker deodoranter, parfymerte produkter eller selvbruningskremer.
  Når du er klar til å sette i gang, har Veet et produkt for alle hårfjerningsbehov. Med Veet er det enkelt å oppnå silkemyk hud uten å forlate hjemmet. Du kan klare det!