Voksing med kaldvoks

Er du på utkikk etter en praktisk hårfjerningsløsning som gir langvarig silkemyk hud? Kaldvoksing er et flott alternativ siden det er raskt å påføre og fjerner hårene med roten. Resultatet er silkemyk hud i opptil 28 dager. Voksstripsene er kompakte og er på forhånd påført med voks, noe som også gjør dem til det perfekte alternativet for deg som trenger hårfjerningsprodukter på farten. Les mer om kaldvoksing under!

Slik bruker du kaldvoks

En fin måte å forberede huden på før voksing er å eksfoliere med en loofah-svamp eller kroppsskrubb 24 timer før voksingen. Dette vil hjelpe med å fjerne død hud og oljer som kan tette hårfolliklene, og gjøre at voksstripsen fester seg enklere til hudoverflaten.

Våre Veet® voksstrips brukes ved å følge en enkel 4-trinns prosess som gir deg silkemyk hud i opptil 28 dager! Les bruksanvisninger før bruk. Sørg først for at huden er tørr, deretter:

  1. Riv stripsene fra hverandre ved hjelp av den avrundede lappen.
  2. Fest voksstripsen på huden i den retningen håret vokser.
  3. Hold huden stramt før du drar den av i en rask og bestemt bevegelse i motsatt retning av hårveksten.
  4. Fjern eventuell overskuddsvoks med en Perfect Finish våtserviett.

Fordeler med kaldvoksing

Kaldvoksing er en praktisk og enkel metode for hårfjerning! Våre Veet® voksstrips er raske å påføre, fester seg enkelt og kan fjernes etter bare noen sekunder. De kan også klippes for å tilpasse et bestemt område på kroppen. Dette gjør dem perfekte for å fjerne hår på områder der det kan være vanskelig å komme til, som for eksempel bikinilinjen. Voksstripsene kan også brukes gjentatte ganger til virkningen avtar.

Ulemper med kaldvoksing

Etter kaldvoksing blir det ofte igjen litt klebrige rester på huden etter påføring. Kaldvoksing fjerner ikke alltid håret med roten på første forsøk og må noen ganger påføres på nytt. Denne gjentatte påføringen kan være upraktisk, og kan også bety økt sannsynlighet for irritasjon hvis du har sensitiv hud.

Heldigvis har vi et stort utvalg av ulike Veet® voksstrips, så du kan finne en som er tilpasset din hud! Vår EasyGripTM-strips hjelper deg med å fjerne håret enkelt med roten. Vi tilbyr en rekke produkter for både tørr og sensitiv hud. Trenger du å fjerne hår fra ansiktet, armhulene eller bikinilinjen? Vi har voksstrips som er spesialtilpasset disse områdene også!

Kaldvoksing er perfekt hvis du har dårlig tid, men fortsatt ønsker en glatt og silkemyk hud. Hårfjerningen blir en lek med våre Veet® voksstrips!