none
Hvilket Veet-produkt passer for meg?

Er du på utkikk etter en hårfjerningsløsning som hjelper deg med å oppnå salongresultater hjemme? Veet® tilbyr en rekke produkter som er spesialutviklet for å gi deg silkemyk hud! Hvis du er på jakt etter produkter som er utviklet for spesifikke områder (som for eksempel bikinilinjen), praktiske løsninger som passer din hektiske hverdag, eller produkter som kan gi deg langvarig silkemyk hud, finner du helt sikkert et Veet® produkt som passer dine behov.

Les mer
none
Voksing med kaldvoks

Er du på utkikk etter en praktisk hårfjerningsløsning som gir langvarig silkemyk hud? Kaldvoksing er et flott alternativ siden det er raskt å påføre og fjerner hårene med roten. Resultatet er silkemyk hud i opptil 28 dager. Voksstripsene er kompakte og er på forhånd påført med voks, noe som også gjør dem til det perfekte alternativet for deg som trenger hårfjerningsprodukter på farten.

Les mer
none
Kan jeg fjerne hår på egenhånd?

Hårfjerning kan være vanskelig hvis du ikke er sikker på hvor du skal starte. Den første du bør starte med er å finne de hårfjerningsproduktene som er best egnet til deg, din hud og ditt spesifikke behov. Så kommer spørsmålet; kan jeg fjerne hår på egenhånd? Svaret er ja, og Veet® er her for å hjelpe deg med dette.

Les mer
none
Er barbering alltid det beste hårfjerningsalternativet?

Naturligvis er de fleste av oss vant med barbermaskinen og bruker den som et raskt og bekvemt hårfjerningsalternativ. Men av og til kan det være bedre å utfordre vanene sine og prøve noe nytt.

Les mer
none
Hvorfor velge voks fremfor barberhøvler?

Hvis du tenker tilbake, var nok din første hårfjerningserfaring med en barberhøvel, og du har sannsynligvis fortsatt å bruke barberhøvel regelmessig siden den gang. Vi sier ikke noe på det. Barberhøvler er praktiske og kan få jobben gjort med lite innsats. Men selv om barberhøvler kan virke som det beste alternativet, finnes det andre metoder med fordeler som er verdt å utforske videre. Selv om voksing tar litt lengre tid enn barbering, gjør voksing at huden holder seg glatt i opptil 4 uker, slik at du sannsynligvis vil bruke mindre tid og penger i det lange løp.

Les mer